tiistai 27. helmikuuta 2007

Noin 2,5h treenit

Pääsin aloittelemana ammuntaa noin puoli kuuden maissa.
Fiilis oli suhteellisen standardi työpäivän jälkeinen, eli ei mitenkään pirteä.
Aloitin tekemällä kolme nuolta 50mm Kurlyillä ja aloin testaamaan miten ne käyttäytyvät suhteessa K-Vaneihin. Lopputulos oli että eivät käyttäydy.
Joko minulla jäi liian vähän väliä sormille tai sitten kurlyt vain eivät toimi 18m matkalta yhtä hyvin kuin k:t.

Pitäisi löytää jokin sulka jonka ominaisuuden lyhyeltä matkalta ovat k:n luokkaa mutta joita ei vaivaa k:iden sulkasato. Mietin josko Bohning Blazer voisi olla sekä sopivan jäykkä että elastinen jotta se täyttäisi molemmat kriteerit. Pitäisi hakea pussillinen Blazereita ja kokeilla miten toimivat...

Ammunta meni osumien puolesta hyvin, parit kasit tasaisen keltaisen seassa, kymppejä ihan mukavasti. Varsinaista tuloskirjanpitoa en pitänyt vaan yritin vain hakea hyvää ammuntatuntumaa. Muutama hyvältä tuntuva sarja osui joukkoon ja saatoin jopa paikallistaa syyn sille minkä takia välillä ammunta alkaa tuntumaan väkinäiseltä.
Olettaisin että jossain vaiheessa minulla tapahtuu hienoinen ryhdin lysähtäminen joka aiheuttaa sen että veto ei olekkaan se tuttu ja turvallinen vaan lihakset tekevätkin yhtäkkiä hieman poikkeavasti töitä totuttuun ja treenattuun verrattuna. Pitää seuraavalla kerralla kiinnittää ryhtiin huomiota.

Ei kommentteja: