torstai 13. tammikuuta 2011

Ensimmäinen erä sponssikamaa saapui Win & Win:iltä


Jonkin aikaa odotettu ensimmäinen erä sponssikamaa saapui tänään Win & Win:iltä Luxemburista.
Jonkin aikaa tässä onkin jo ollut melko odottavaisella kannalla joka on ehkä onnistunut syömään jonkin verran motivaatiotakin kun uutta välineistöä pitäisi päästä heti kokeilemaan vaikkei sitä ole saapunutkaan.

Hain kuitenkin tänään Eskolta laatikollisen CXT keskiosia ja EX Power lapoja.
Nappasin itselleni sinisen CXT keskiosan ja 68" 42# lavat. Musta keskiosa ja lapapari lähtee huomenna Turkuun päin Juusolle postitse ja muut roippeet raijaan lauantaina Tampereelle.

Tein jouseen perussäädöt ja jousi tuntui säätyvän ihan normaalisti. Runko ja lavat näyttäisivät olevan suorat. Paunoja ruuvasin karvan verran yli 45 eli samat mitä vanhassakin jousessa on.

Olin tehnyt aikaisempien kokeiluiden pohjalta johtopäätöksen että tulen tarvitsemaan uuden setupin kanssa oikein toimiakseen 450:set X10:it nykyisien 500:ten sijaan joka osoittautui virheoletukseksi. Sain nuolet niputtamaan aika hyvin 500:sella mutta 450:sellä sulaton jäi kauas jäykän puolelle.

Nyt on sitten hyllyssä kolmisen tusinaa ylimääräisiä 450:siä jotka täytyy jotenkin taikoa 500:siksi.

Tein kahvaan pienen korotuksen koska oletuskahvalla, vaikka se ehkä paras Winnarin kahva tähän asti onkin, jäi ranne hieman liian pystyyn asentoon. En kuitenkaan korottanut kahvaa aivan yhtä korkeaksi kuin vanhassa jousessa koska sen kanssa on hieman tullut tuntemuksia liian korkeasta profiilista viimeaikoina.

Lopettelin säätämisen ja fiilistelyn yhdentoista pintaan. Huomenna jatkuu fiilistely ja virityksen tarkastus.

Ei kommentteja: