sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Nimes - Second chance kilpailu

Alkukisan tuloksen ollessa melko alavireinen, ei minulla ollut mahdollisuutta päästä varsinaisiin tänään ammuttaviin finaaleihin. Alkukisan sijoitukseni oli siis 42. ja vain 32 ampujaa kelpuutettiin pudotuksiin.
Edellisenä iltana kentällä vetästy pasta carbonara juili sen verran hyvin pakissa että koko yö meni nestettä poistaen, joten aamuinen fiilis ei ollut mitenkään katossa.
Tuoremehun voimin kuitenkin ampumaan second change kisaa 7:30 paikallista aikaa.
Lämmittelyammunnassa suoritukset olivat erittäin tehokkaan ja sujuvan oloisia ja sama meininki jatkui koko kisan neljän sarjan läpi. Sain tulokseksi lopulta kasaan 117 pistettä jolla hilasin itseni second chance kisan kärkipaikalle. Koska muissakaan erissä ei minun tulostani voitettu, johti tulokseni second chance kisan voittoon.
Tästä kisasta kuittasin itselleni Hoyt Formula Excel jousipaketin, joka tullaan toimittamaan myöhemmin antamieni speksien pohjalta minulle postissa. Kuitenkin johtuen erinäisistä asianhaaroista, en todennäköisesti ala yhtäkkiä Hoytilla ampumaan, joten tuollainen jousi olisi nyt myytävänä. Jos tuolle jouselle on kiinnostusta niin voin speksata sen tilausvaiheessa ostajan toiveiden mukaiseksi.

Kisasta jäi lopulta ihan hyvä maku suuhun vaikka alkukisan tulos ei ollutkaan ihan sitä tasoa mitä sen olisi pitänyt olla. Jos alkukisan ammunta olisi ollut samaa tasoa kuin second chance kisassa, olisi ollut huomattavasti korkeammalla sijoituksissa sekä ampumassa tänään otteluita.

Kaikenkaikkiaa kuitenkin iso ja hieno kisa tälle talvelle ja toisaalta palkintojousikin tuli kuitattua kotiin.

Ei kommentteja: