perjantai 16. marraskuuta 2012

Face 2 Face 2012 Tournament, Amsterdam - Alkukisa

Olipas sitten melkoinen lähtö kisaan. Kuudelta herätys ja kentälle jossa sitten koneessa puolisen tuntia odottelua.
Joku neropatti oli päättänyt ajaa juuri ennen lähtöä koneen navigaattoriin karttapäivityksen joka oli vetänyt koko navisoftan jumiin.
Tunti lisäsäätöä ja teknikot päättivät että nyt meni homma niin jumiin että vaihdetaan koneen molemmat tietokoneet. Lisäinfoa kahden tunnin päästä, poistukaa ystävällisesti koneesta jonnekin kahville.
Käytiin Ykän kanssa syömässä ja palasimme koneeseen. Mailailin samalla järjestäjien kanssa koska minun piti alunperin ampua ensimmäisessä ryhmässä johon en enää kerkiäisi. José Paulty järjesteli sitten asioita niin että minut siirrettiin toiseen ryhmään ja toisaalta kun lähtö varmistui, sovimme tekstareilla vielä että José lähettää kyydin kentälle.
Lento meni kirjaa lukiessa ja yllättäen baggage beltillä oli vain kaksi laukkua, meidän jousilaukkumme.
Siitä sitten kentän aulaan jossa kuskimme odotti meitä ja lopputuloksena olimme kisahahallin harkkakentällä tuntia ennen kisan alkua. Lopulta siis reilusti aikaa kasailla kamat ja lämmitellä.
Kisa alkoi hieman alavireisellä sarjalla mutta sain hilattua tulostasoa ylöspäin kisan edetessä. Pari aika hasardisarjaa tuli vedettyä joka pahimmillaan maksoi yhden ottelun voittopisteet. Tosin alkukisan kahdeksalla voittopisteellä oli ryhmäni paras ja siten automaattisesti jatkossa huomiselle. Ampumani 577 pistettä olivat oikeastaan aika hyvin linjaan treenitulosten kanssa ja toisaalta yllättävänkin hyvällä tasolla ottaen huomioon sählingit nuolien ja viritysten kanssa sekä yleisen treeniajan vähyyden. Noilla pisteillä olin lopulta alkukisan 13. joka on oikein hyvä sija lähteä ampumaan matseja huomenna. Ainoa harmillinen asia on toki se että me Suomalaiset olemme ensimmäisissä matseissa samassa ryhmässä huomisella. Täytyy vai molempien ampua kovaa etät molemmat pääsevät jatkoon.
Nyt ei muuta kuin rentoutumista, syömistä ja kunnon unet ennen huomisaamun koitoksia.

Ei kommentteja: