tiistai 5. joulukuuta 2017

Helsingin Jousiammuntahalli

Oli vihdoin aika ottaa hieman lisää omaa aikaa kaikenlaisen perheilyn ja työreissujen lomasta ja päätinkin käyttää firman kautta tarjottavan Smartum liikuntaedun Helsingin Jousiammuntahallin avainkorttiin ja rajoittamattomaan 10 kerran korttiin.

Halli, tai no itseasiassa Sherwood Shop, löytyi pienen harhailun jälkeen. Kaupassa hyllyt notkuivat erilaista jousiammuntasälää ja hallin perältä kuului jousiammuntakurssin ääniä. Pienen jutustelun jälkeen jousilaukku pöydälle, kamat kasaan ja viivalle.

Edellisestä kerrasta onkin sitten muutama kuukausi, silloinkin treeni koostui kuudesta nuolesta jotka jumittivat työhuoneen komeron pakkaan niin tiukasti että niitä revinkin sitten irti pakasta kymmenisen minuuttia. Kyseinen Bulldogin PUG jotenkin imi X10:it itseensä ja tuon puhteen jäljiltä en jaksanut pakkaan paljoa ampuakaan.

Hieman ihmetytti jousta kasatessa etten heti löytänyt kyseisiä nuolia, noh varanuolia putkesta pöydälle. Sitten ihmettelemään mihinkähän ne nuolet yleensä laitettiinkaan ammunnan ajaksi ja siitä toteamaan että nuoliviini, jossa ne hyvät nuolet olivat, roikkui siellä työhuoneen vaatekaapissa treenipakan vieressä. Samaisessa nuoliviinissä oli myös laukaisulaite, sekä kuusiokoloavainsetti.

Koska jousiammuntakauppa oli samassa tilassa, sain hyvinkin nopeasti testiin yhden Tru Ballin peukkulaitteen, jolla treenailinkin sitten jonkin aikaa. Puolessa välissä treeniä totesin etät X10:t eivät oikein toimineet, ja ajattelin vaihtaa jäykemmän bladen jouseen ja ampua hieman paksumpia Gold Tip:ejä. Tämä kuitenkin tyssäsi siihen että kyseinen blade oli senkin kotona jousilaukussa.

Jälleen Sherwood Shop tuli hätiin ja möi minulle käyttöön sopivan bladen. Tuolla heiman leveämmällä bladella paksu putki toimi aika mukavasti, vaikkakin osumat olivat vähäisestä harjoitusmäärästä johtuen aika levällää.

Halli osoittautui oikein mukavaksi ampua ja mikä parasta, se on 10 minuutin ajomatkan päässä työpaikasta mahdollistaen hyvin töiden jälkeen treenailun. Samoin avainkortti ja rajoittamaton käyttöaika auttaa paljon perheasioiden ja treenien yhteensovittamisessa.

Sekä hyvä että huono asia on Sherwood Shopin läsnäolo. Se mahdollistaa nopeat ja helpot tarviketäydennykset, mutta toisaalta houkuttaa tekemään heräteostoksia.

Kokonaisuudessaan ihan kiva treeni pitkästä aikaa. Ei mitään vahvaa tekemistä, mutta sentään ammuntaa. Yhdeksän kertaa vielä kortilla jäljellä, nyt vaan pitää järjestää hieman sitä omaa aikaa.

Ei kommentteja: