lauantai 14. kesäkuuta 2008

SJAL: FITA - Tampere

Kasilta Pakilan Teboililta Suski mukaan ja kohti Tamperetta. Matkalla yksi pysähdys Pirkanhovissa ja paikan päällä sama sählinki kentälle ajon kanssa kuin edellisellä kerralla eli hieman kiertoajelua. Sen verran meni tiukalle aikataulu että ensimmäinen harjoitussarja jäi väliin.

Merkki oli lyhyt 90m matkalle joten korjasin sitä hieman. Kisan alkaessa ammuin jälleen sarjan kello kahteentoista sinisen ja musta kieppeille. Korjasin merkkiä seuraavalle sarjalle mutta nippu ei laskenut tarpeeksi. Seuraavalla sarjalla liian suuri korjaus ja nippu alhaalla. Kolme sarjaa siis täysin hukkaan eikä siten mitenkään mieltä ylentävä aloitus kierrokselle. Räpiköin loppukierroksen jotenkuten läpi mutta tulos oli lähinnä naurettava eli 269 joka on 11 pistettä alle aikaisemman ennätykseni.

70m lähti hieman paremmin liikkeelle, tosin suorituksissa tuntui 90m räpiköinnin paino. Tulos 70m:ltä 313 joka oli jo sitä luokkaa mitä pitikin verrattuna viime vuoden ennätykseen. Paransin siis tuota matkaa 17 pistettä.

Viidessäkympissä sitten olikin heilahtelua. Osa sarjoista oli aivan nappeja ja keltainen huusi leipää kun taas osa sarjoista roiskahteli aivan mihin sattuu. Suoritukset tuppasivat venymään liikaa ja sain vasta viimeisillä sarjoilla kiinni oikeasta rytmistä . Pisteitä viideltä kympiltä 315 joka meni tasoihin aikaisemman ennätykseni kanssa. Ei siis mitään jousiammunnan juhlaa.

30m matkalla sitten homma nasahti paikalleen. Ammuin tuolta matkalta yhden kasin, loput kymppejä tai ysejä. Hieman enemmän olisi kymppejä tosin voinut olla mutta fiilis ampua oli hyvä ja suoritusten rytmitys ja kesto meni kodalleen. Tulos 343 oli pari pistettä alle ennätykseni mutta verrattuna muihin matkoihin tuo oli onnistunut matka.

Kisan lopputulos oli 1240 joka oli vaivaiset neljä pistettä parempi kuin viime vuoden parhaani. Lähdin hakemaan hieman parempaa tulosta eli 1250:n paremmalle puolelle menevää ja mahdollisesti 1300 hätistelyä mutta kun ei niin ei.

Yhdeksääkymppiä on tullut ammuttua tänä kesänä todella vähän koska pääpaino on ollut keväällä ja alkukesästä seitsemälläkympillä. Nyt pitää vain panostaa 90m sekä 50m matkaan.

Ei kommentteja: