maanantai 2. marraskuuta 2009

Vaihteeksi uusi Ultra

Hain Eskolta uuden ultran jonka jälkeen kävin hoitelemassa hieman kotivahdin hommia joten hallilla vasta kahdeksan jälkeen.

Ultra paketista ulos, lavat, jänne ja stabit paikalleen ja huomio että alalavaspa oli hieman vinossa. Sitä sitten säätämään ja lapatasku ei liikkunut.
Testasin ylälapataskun joka sekin oli jumissa. Tässä vaiheessa meinasi alkaa purkautumaan melko hyvin valittuja sanoja ilmoille.

Päätin kuitenkin ruuvailla kaikki ruuvit irti keskiosasta ja hieman nitkutella lapataskuja. Nitkuttelemalla sain lapataskut liikkumaan ja huomasin että lapatasku ottaa jonkin verran kiinni lapataskun juuresta runkoon sekä se pieni olka joka alapinnassa on joka uppoaa paunaruuvin koloon oli todella tiukka. Ainoa tapa jolla sain jousen säädettäväksi oli jättää lapataskun juuressa oleva kiinnitysruuvi joka pitää taskun paikallaan hieman löysälle. En siis puhu lukitusruuvista joka on about keskellä lapataskua.

Sain jousen säädettyä melko nopeasti tuon jälkeen suoraksi, pieni säätö alalapaan olisi paikallaan mutta sitä varten pitäisi ottaa vielä hetkeksi paunaruuvi irti jotta kiinnitysruuvia saisi hieman löysättyä.

Hieman häiritse pari asiaa tuossa keskiosassa. Ensinnäkin kahva nitkahtelee hieman mutta siitä selvinnee laittamalla hieman tilkettä kahvan ja rungon väliin. Toisekseen klikkerin alustan ulontajalle tarkoitettu ruuvi ei mene pohjaan vaan kantaa. Kolmanneksi klikkerille pitää kehittää joku ihme ruuvi. Perus W&W tai Beiteri ruuvi on väärällä kierteellä ja aivan liian lyhyt. Beiterin 4M ruuvi on sitten oikealla kierteellä mutta liian pitkä ja jää kantamaan klikkerin heiluessa rennosti edestakaisin vaikka laittaisi prikan väliin.

Uskoisin kuitenkin että tuolla Ultralla vielä pääsen ampumaankin.

Aini, nuolia neljä.

Ei kommentteja: