torstai 19. elokuuta 2010

Bordertestiä

Tiistaina tuli ammuttua piirin iltakisa josta kasaan 651 pistettä. Paremminkin olisi voinut mennä mutta mukaan lipsahti pari seiskaa ja luvattoman paljon kaseja. Maanantain sali painoi hieman päälle ja lihaksista puuttui hieman herkkyyttä. Eilen tuli vetästyä pikafita 9-nuolen sarjoissa kahteen tuntiin, ei mitään ihmeellistä tulosta mutta kävihän se SPT:stä.

Tänään ajelin Tampereelle tekemään tuttavuutta Matin hommaamiin Bordereihin. Sinänsä Bordereiden tuoma pehmeys ei pahemmin eronnut Veroista johtuen siitä että vetopituuteni on sen verran lyhyt etteivän medium Verat vielä ala stackaamaan. Ihan mukavilta kyllä Borderit tuntuivat vetää.

Koska Masan jousesta lähti saman verran paunoja kuin omastani vedollani, päätin hieman testailla jousta. Ensin ammuin omia nuoliani jotka toimivat vähintäänkin huonosti. Sitten päätin vaihtaa omat 500:set X10:ini Lauran 650:siin hieman perästä katkaistuihin ja ilman mitään säätöä nuolet alkoivat niputtaa aivan tolkuttoman hyvin. Ammuin 70m ja 90m matkoja niputtaen keltaiselle ja nuolen lentorata oli jopa laakeampi kuin 470:sellä ACE:llä. En ole koskaan nähnyt ampumani nuolen lentävän niin hyvin kuin Lauran nuoli lensi.

Ihan mielenkiintoista sinänsä että Bordereilla pääsisi reilusti ohuempaan ja kevyempään putkeen osumatarkkuuden lisääntyessä.

Ei kommentteja: