torstai 2. syyskuuta 2010

Archery World Cup - Shanghai - Alkukisa

Eiliseen mennessä saatiin treenailla melko kyvässä, tosin kuumassa kelissä.
Lämpötila on reippaasti päälle 30 asteen ja kosteusprosentti jotain sadan luokkaa.
 
Treeneissä on naputtanut oikein kivaasti keskelle ja näyttikin siltä että kisasta olisi ollut tulossa pisteitä lähemmäksi 670:tä.
 
Tänään siis ammuttiin karsintakilpailu iltapäivästä. Treeninuolten aikana iski päälle melkoinen sade. Tuntui että pisarat olisivat olleen karpalon kokoisia, sen verran hyvin napsahtelivat jouseen ja nuoleen. Onneksi sade oli kuitenkin ilman lämpöistä joten mitään viluilua ei tarvinut kärsiä.
 
Treeninuolten aikanakin jouduttiin pitämään jo viiden minutin tauko mahdollisen lähellä olevan ukkosen takia mutta sain kuitenkin sademerkin melkein kohdalleen.
 
Ensimmäisellä puoliskolla sade hieman taukosi joten alkusarjat menivät lähinnä sopeutuessa kuivuvista välineistä johtuvaan tähtäinmerkin muutokseen.
Viimeisille sarjoille ammunta sekosi aika pahasti. Pamautin viimeisiin kahteen sarjaan 51 pisteen sarjat. Ilmeisesti en reagoinut tarpeeksi nopeasti välineiden lopulliseen kuivumiseen jonka johdosta nippu pääsi karkaamaan hieman yläoikealle.
 
Toinen puolisko lähti vaihtelevasti liikkeelle. Toisaalta oli hieman huonoa karmaa päällä ensimmäisen puoliskon viimeisistä sarjoista ja toistaalta mukaaan mahtui sarjoja joissa oli esim. viiisi kymppiä ja sitten joku seiska tai pari kasia neljällä kympillä. Todella outoa ammuntaa siis.
 
Puolenvälin jälkeen satoi jälleen norsunkokoisia pisaroita. Ennen toiseksiviimeistä sarjaa ukkonen pamahti niin pahasti päälle että koko kentällinen ampujia komennettiin stadionin rakennuksen suojiin odottamaan välkehtimisen päättymistä. Sain parille viimeiselle sarjalle kuitenkin ammunnasta kiinni ampuen vain pari nuolta outoihin paikkoihin ja sain kasattua kipailusta kasaan 650 pistettä joka oli olosuhteisiin nähden minulle hyvä suoritus.
 
Joukkueena pärjäsimme mukavasti päätymällä sijalle 11. jättäen taakse monta kovaa maata kuten Ranskan, Saksan ja Englannin.
 
Huomenna ammumme aamupäivällä henkilökohtaisia pudotuksia. Aikainen herätys siis luvassa.
 
Johtuen paikallisesta nettikäytännöstä, en pääse suoraan kiinni bloggeriin joten tämä postaus toivottavasti päätyy mailitse blogiin. Jos ei päädy niin sitten saattaa jäädä raportoinnit kisasta hieman vähemmälle.

Ei kommentteja: