sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Euro-GP - Ranska - Pudotukset

Kuten totuttua, päivä alkoi aikaisella kisakentälle siirtymisellä jonka jälkeen odoteltiin järjestäjien kentänrakennusoperaation valmisteluja. Sinänsä kumma että tauluja ei voi laittaa pakkoihin ennenkuin kilpailijat saapuvat kentälle vilvottelemaan.
Ensimmäinen otteluni oli paikallista sankaria vastaan. Ammunta oli melko perusammuntaa ilman mitään ihmeempiä heilahteluja ja voitin otteluni.
Seuraavaksi vastaan tuli Aussi jota vastaan matsi kulki melko hyvin viimeiseen sarjaan asti. Lähdin jotenkin ihmeellisesti mukailemaan Aussin rytmiä ammunnassa joka johti siihen että laukaukset eivät olleet vielä valmiin kun laukaisin. Tästä johtuen nippu levisi tolkuttomasti koska pokapuoli ei ollut vielä ihan valmiina. Hävisin siis lopulta matsini ja putosin jatkosta.
Ei tullut kirjoitettua ylös tuloksia noista matseista koska oletin järjestäjien sivuilta löytyvän tuon tiedon. Kuinka ollakaan tuota tietoa ei vieläkään ole tulossivulla. Kuvastaa hieman viikon tulospalvelun toimintaa.

Joukkuekisassa lähdimme liikkeelle bye roundilla noin parin tunnin odottelun jälkeen.
Ennen matsien alkua, järjestäjä kuulutti että ammutaan kaksi harkkasarjaa jonka jälkeen kisa alkaa välittömästi. Kahden harkkasarjan jälkeen sitten tauluilla kävi melkoinen vilske kun ainakin Aussit ja pari muuta maata rupesivat nykimään nuolia taulusta ennen merkkausta. Me lähinnä tuijotomme ällistyneenä menoa. Ei tajunnut edes huutaa porukoille että näpit irti nuolista.
Noille maille siis lähtö kisaan melkoisen vajailla pisteillä. Meitä tuo ei tosin koskenut koska ensinnäkin meillä oli bye roundi, ja toisaalta tajusimme missän mennään.

Bye roundilla joukkueammunta toimi oikein mukavasti ja pääsimme vetelemään hyvällä fiiliksellä samaan tahtiin kuin harjoituksissakin.

Ensimmäinen oikea vastuksemme oli Malesia jota vastaan lähdimme ampumaan melko vahvasti. Kuitenkin viimeisellä sarjalla tapahtui koko joukkueella ihme lerpahdus ja putosimme muutaman pisteen etulyöntiasemasta melkein tasapeliin. Taululla näimme että Malesialaisten yksi nuoli oli kutosen-seiskan rajalla ja kaverit puhuivat sitä kovasti ylöspäin. Pyysimme tuomarin paikalle koska mielestämme nuoli oli rajasta irti ainakin pari milliä. Tuomari kuitenkin tuomitsi nuolen ylöspäin ja tipuimme jatkosta. Hieman syletti.

En oikein osaa sanoa mille sijalle päädyimme henkilökohtaisessa tai joukkuekisassa koska järjestäjä ei vieläkään ole laittanut nettiin lopullisia sijoituslistoja.

Kaikenkaikkiaan kisa oli mukava kokemus jos sulkee pois tulospalvelun puutteet sekä järjestelyiden venymisen. Sää oli mahtava ja muutaman jonkin aikaa häirinneen tekniikkavirheen syy löytyi.

Ei kommentteja: