perjantai 1. maaliskuuta 2013

Puolan sisä EM:ien joukkuekisapäivä

Tänään oli vuorossa joukkuekisa.
Herätys sen verran myöhään että kerkesi vielä aamupalalle ennenkukn piti lähteä bussilla kentälle. Kentällä sitten sullouduimme täydelle harkkakentälle jossa ei ollut mitään toivoa treenata joukkuetta, joten ammuimme itseksemme paikkoja lämpimiksi. Itse ammuin alle kymmenen sarjaa, jonka jälkeen painuimme kenttälounaalle.
Lounaan jälkeen kisakentälle jossa lämmittelyaikaa oli mukavat 45 minuuttia.
Sain mielestäni ammunnan hyvään kuntoon ja parin sarjan yksinammunnan jälkeen pyörittelimme loppu lämmittelyajan joukkueena.
Kisa sarjat lähtivät mukavasti liikkeelle varsinkin kun tajusin aktivoida vasenta kainaloa hieman enemmän läpivedossa, jolloin laukaukset tuntuivat lähtevän kuin itsestään. Ammunta oli aivan eri luokkaa kuin eilen henkilökohtaisissa matseissa.
Ikävä kyllä vaikka ampumamme tulos 230 oli melko kova varsinkin huomioiden että joukkueen kokoonpano oli täysin uusi, veivät Italialaiset voiton matsista parilla pisteellä.
Olen tämän viikon ammuntaani erittäin tyytyväinen poislukien henkilökohtaiset ottelut. Nyt voikin keskittyä rauhassa tuleviin koitoksiin, mitä ikinä ne ovatkaan.

Ei kommentteja: