lauantai 23. maaliskuuta 2013

Sisä-SM:t - Kemi

Ajeltiin eilen perjantaina Mikon kanssa junalla Kemiin. Netti toimi aika hyvin matkan aikana, joten sain tehtyä iltapäivän töitäkin junassa.

Yö tuli vietettyä hotelli Merihovissa.

Tänään sitten halliin ammuskelemaan.
Lämmittelyammunta meni aika mukavasti, mutta kisan alettua oli selvää että ailahtelua sarjojen välillä oli aivan liikaa. Sarjapisteet heiluivat 26 ja 30 pisteen välillä joten ammunnasta oli hieman hankalaa saada kiinni.
Alkukisan tulostaso ei ollut kuitenkaan järisyttävän korkea, koska päädyin alkukisan toiseksi tuloksella 569, joka ei tosiaankaan päätä huimannut.

Ensimmäinen matsi meni mukavasti hakemalla tuntumaa ammuntaa pitkähkön tauon jälkeen. Toinen matsikin kulki ihan kivasti ja voitin senkin.
Kolmanteen matsiin taulupaikka siirtyi aivan oikeasta reunasta keskemmälle ja samalla hyppäsivät osumatkin vasemmalle kasille.
Yritin kaikin tavoin kompensoida nipun paikkaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Koko Eetua vastaan ammutun matsin ainoa rehellinen kymppi oli ottelun viimeinen nuoli.

Se niistä SM:sitä sitten. Nyt voikin rauhassa odotella yhdeltätoista kotiinpäin lähtevää maitojunaa, koska seuramme ei saanut aikaiseksi joukkuetta sunnuntaille.

Ei kommentteja: