sunnuntai 11. maaliskuuta 2007

FFAA - 20y 120 nuolta SM

Lähdin ajelemaan Loimaan suuntaan puoli kahdeksan maissa aamulla.
Ilma oli ihan mukava ajaa eikä teillä ollut hirveästi liikennettä.
Noin puolessa välissä matkaa pilvet katosivat taivaalta ja jouduin oikein kaivamaan aurinkolasit päähän hanskalokerosta.
Kokonaisuudessaan matka meni oikein mukavasti hyvän musiikin soidessa. Musiikkiteemana oli tällä kertaa yllättäen Peer Günt ja Green Day.

Olin perillä Loimaan Nahkalinnan pihalla oikeastaan ihan aikataulussa.
Puoli tuntia riitti hyvin ilmoittautumiseen ja vehkeiden kasaamiseen. Ainoa asia joka hieman häiritsi oli lämmittely/kohdistusammunnan rajoittuminen yhteen sarjaan.
Minulla oli kahvassa torstaina virittämäni grippi pienellä kämmenlevennyksellä varustettuna ja lämmittelysarjan aikana en saanut mitään tuntumaan laukauksiin.
Ammuin vielä ensimmäisen kilpaulusarjan grippi kiinni ja onnistuin ampumaan yhden nuolen ohi spottitaulusta.
Tämä riitti minulle grippikokeilusta ja rullasin grippiteipin kaikkinen hyvineen pois kahvan ympäriltä jonka johdosta seuraava sarja meni jo huomattavasti paremmin.

Kilpailu oltiin päätetty ampua 40 nuolen pätkissä joka käytännössä tarkoittaa kahdeksaa viiden nuolen sarjaa. Tämä tahti sopi ainakin minulle erittäin hyvin koska aikaisemmin 60 ja 120 nuolten kisoissa on pidetty taukoja kahdenkymmenen nuolen välein joka on hieman liian lyhyt pätkä ampua ja olla jo tauolla.

Taustassa oli kolme tauluparia päällekkäin ja minä D ampujana aloitin kilpailuni siis keskimmäisen parin oikeanpuoleisesta taulusta seuraavan 40 nuolen pätkän ampuen alimpaan tauluun oikealla ja viimeisen ylimpään tauluun oikealla.

Keskimmäiseen tauluun meni ammunta ihan mukavasti. X:iä neljältäkymmeneltä ensimmäiseltä nuolelta siunaantui 16, toiseltä pätkältä 17 ja viimeiseltä 14. Tulokset pätkittäin puolestaan menivät 186, 193 ja 194. Eli ihan mukava noususuhdanne läpi koko kilpailun pisteissä. Tosin viimeinen pätkä oli jotenkin ehdottomasti hankalin pätkä ampua ylätauluun joka näkyy jo X:ien määrästä.

Kilpailun loputtua luulin että olin tehnyt jopa SE:n 20y 120n kisasta mutta olihan se Tarhalan Vesa viime vuonna hoitanut jonkin 560 tasoisen tuloksen sijaan itselleen 585 joten ennätyksellä mässäileminen jäi tälläkertaa väliin.

Kokonaisuudessan ihan hyvä kilpailu johon olen tyytyväinen ammuttuani kyseisestä kisasta oman ennätykseni. Samoin kilpailun voitto ja suomenmestaruus oli mukava asia.
Ainoa negatiivinen asia kilpailussa oli grippihölmöily jonka sain onneksi hoidettua vähin ääniin pois häiritsemästä.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

SUPER PALJON ONNEA!!!!!!!!!
Mulla on maailman paras veli. Mennään tyttöjen kanssa tänään oluelle sun kunniaksi.

t. Kirsi

Aki kirjoitti...

Kiitoskiitos. Muistakaahan ottaa sitä hyvää olutta :)