keskiviikko 7. maaliskuuta 2007

Sekalaisia tauluja ja matkoja

Pääsin hallille vasta lähempänä kuutta.
Aloitin ampumisen IFAA:n spotteihin joista vaihdoin jonkin ajan päästä FITA spotteihin. Molempiin tuntui osuvan ihan mukavasti, FITA spotteihin hieman paremmin.


Ammuin muutaman sarjan 30 jaardista ja jahka sain merkin kohdalleen, tuntui ampuminen tuolta matkalta mukavan rennolta ja osumia tuli mukavasti.

Ammuin jonkin aikaa lisää FITA spotteihin ja pitelin välillä pieniä taukoja.

Jossain vaiheessa pöllin Timpalta taljan ja vetelin muutaman sarjan isoon tauluun.
Huomasin yhden mielenkiintoisen piirteen tuossa peukalo-laukaisulaitteessa vai mikä se nyt onkaan. Hieman ennen kuin vehkeen olisi pitänyt laueta, meinasi pokakäsi pudota alas. Joka kerta kun sain vehkeen laukeamaan ja laukauksen lähtemään kunnolla, olivat nuolet pilkussa, mutta heti kun tuli outoja pokakäden tiputuksia, nuolet olivat aivan missä sattuu.

Tuosta tuli sitten mieleeni että josko teen samaa myös tähtäinjousella. Pitää huomenna kiinnittää hieman huomiota jälkipitoon. On saattanut jäädä vähille viimeaikoina. Pitää ilmeisesti kurittaa jotain taljaa laukaisulaitteella aina välillä että huomaa tuollaiset virheet.

Lopuksi sain vielä Handelta lahjoituksena loppurullan verkkogrippiä jota hän oli käyttänyt taljassaan ja kiedoin jonkin verran grippiä kahvani ympärille. Josko kahvasta lipeäminen hieman vähenisi, saa nähdä huomenna.
Saattaa olla että hieman pitää laittaa gripin alle täytettä että kahvasta tulee sellainen joka minulla on ollut mielessä viimeaikoina.

Ei kommentteja: