torstai 1. maaliskuuta 2007

Fiilistelyä ja statistiikkaa ~120 nuolta

Duunin jälkeen mitäänsanomaton olo lähinnä lähteä hallille ampumaan.
Juuri ennen hallille parkkeeraamista radiosta pärähti soimaan Peer Güntin Bad Boys Are Here. Se jotenkin pelasti tilanteen ja yhtäkkiä oli hyvä fiilis päällä.

Radalle päästyäni laitoin vehkeet kasaan ja vetäsin naamaan yhden treenibanaanin välipalaksi. Ammuin lämmittelyksi noin 30 nuolta fita spotteihin lähinnä vaihteeksi yrittäen hakea rentoa suoritusta ja oikeaa ryhtiä.
Jossain vaiheessa lämmittelyammuntaa alkoi tuntua siltä että yläkroppa oli oikeassa asennossa. Mahtui lämmittelyn joukkoon yksi bingokin.

Saatuani lämmittelyn ammuttua aloin merkkaamaan pisteitä.
Ensimmäisellä puoliskolla 30 nuolen tuloksena 287 kahdella bingolla varustettuna.
Osumat olivat hyviä läpi koko puoliskon, ainoa asia mikä jäi hieman kaiveleman oli liian suuri määrä yläosumia ensimmäisessä eli ylimmässä taulussa. Nuolet olivat aivan saman verran liikaa ylhäällä kuin muutama viikko takaperin oli alimman taulun kanssa ongelmana, eli käytännössä nuolet hilautuivat kello kahteentoista ysin ja kasin rajalle, useimmiten kasin puolelle. Joka tapauksessa hyvä puolikas.

Pidin väliin noin 10-15min tauon ja aloin ampumaan toista puoliskoa.
Puolisko alkoi hieman huterasti sarjalla 9-9-8 mutta lähti sen jälkeen liikkeelle ihan mukavasti. Tuntui että paras suoritus tuli hieman "takakenoisena" ja linjauksen ollessa siten että jänne kulki rungon sisäreunaa. Harhalaukaukset tällä puoliskolla vetivät kummasti vasemmalle. Muutama yläosuma tuli tälläkin puoliskolla ylimpään tauluun mutta yläosumat olivat hieman paremmin kontrollissa.
Toisen puoliskon tuloksena lopulta 287 kahdella bingolla antaen lopputulokseksi 574 neljällä bingolla.

Merkkauksen jälkeen ammuin vielä 30 nuolta välillä pakkaan, välillä spotteihin. Spoteista nappasin vielä parit bingot. Ampuminen tuntui mukavan rennolta jälleen. Mielessä soi ammunnan aikana mm. seuraavia bändejä: Amorphis ja Sentenced.

Tämä jääköön viimeiseksi ammuntatreeniksi tällä viikolla ennen Riksun kinkereitä.
Perjantaina ei tarvitse myöskään huolehtia salilla itsensä rikkipumppaamisesta koska illaksi on plännätty duuniporukalla keilailta Kampissa. Toivottavasti ei pamahda keilatessa mikään paikka...

Ei kommentteja: