keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Halliharjoitus

Tiistaina hallilla hieman viiden jälkeen ja ammuntaa lopulta melkein puoli yhdeksään.
Paunoina olivat aikaisemmin ruuvatut 44,5 paunaa Winexeissä.

Sen verran paunankorotus vaikutti että aikaisemmin havaitut suoritusvirheet alkoivat korostumaan. Varsinkin sormiläpän ankkurointituen irtoaminen leuasta korostui. oski mainitsi asiasta seurattuaan hetken sähellystäni ja vissiin vihdoin otin virheen todesta koska loppuajan sain keskityttyä ankkuroitiin eikä putoamisia tapahtunut niin paljon.
Suurin syypää tuolle virheelle on mielestäni sisäammunnan suoritusasento. Ulkona pidempiä matkoja ammuttaessa loppuvedon voimansiirto tapahtuu about automaattisesti jolllin vetokäden kyynärpää nousee itsestää ylemmäksi. Sisäammunnassa jostain syystä tuota ei tapahdu ja veto suuntautuu aivan liikaa vaakatasoon josta se helposti valahtaan alaspäin. Ei ole mikään ihme jos ankkurointituki ei pysy leuassa kiinni jos äijä vääntää vetokättä otsa hiessä kohti lattiaa.

Tuohon pitää keskittyä nyt jokaisella harjoituskerralla jotta tuon saa kitkettyä pois mahdollisimman nopeasti.

Lihastuntemukset osapuilleen 140 nuolen jälkeen olivat hieman erilaiset kuin aikaisemmin mutta eivät missään mielessä huonot. Ensimmäisen kertaan puolen vuoden aikana havaitsen lihaksissa selässä jotain rasitusta mikä on mielestäni hyvä asia.

Eilen tuli myös varattua lennot Turkin GP kisaan toukokuussa. Näillä näkymin lähdetään sinne Haaviston Nicon kanssa kahdestaan edustamaan Suomea. Mastercard siis vinkui huolella.

Edit: Laurilan Anne on näköjään kanssa lähdössä. Eli kolme Suomesta kisaamassa näillä näkymin Turkin World Cupissa.

2 kommenttia:

timppa kirjoitti...

FITAn sivuilta löytyy linkki Turkin kisaan ja sieltä löytyy osallistujalista. Listassa on vain Laurilan Annen nimi suomalaisista.

Aki kirjoitti...

Ok, Anne sitten sentään meidän lisäksemme siellä. Ilmoittautumista ei olla vielä hoidettu mutta hoidetaan tässä about heti. Aikaa vielä on.