sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Ruskis

Kahden kieppeillä kentällä. Alkuun ammunta takelteli melko pahasti. Korjasin hieman tilleriä jotta lavat toimisivat samaan aikaan sen pohjalta mitä Matti observoi lapojen toiminnasta laukaisussa.

Välillä niputti erittäin hyvin sitten vaihteeksi ammunta levisi kuin jokisen eväät. Matti huomasi yhden asian johon keskittyminen paransi suoritusta hieman. Ilmeisesti varon läpän ankkurointitukea koska olen tuonut sen lähemmäksi kaulaa ja sen johdosta nykäisen päätä ylöspäin laukaisussa. Sain kovasti keskittymällä tuon liikkeen minimoitua melkein kokonaan joka paransi osumia.

Lapojen sivusäätö ei tosin vielä voi olla kohdallaan vaikka se näyttääkin olevan kohdallaan. kun lapataskujen säätöpaloja katselee, on toinen melko paljon vasemmalla ja toinen melko paljon oikealla. Pitänee seuraavalla kerralla säätää lavat tehdassäätöön ja katsoa miten jousi toimii.

Huomenna pitäisi käväistä jälleen circuitissa. Toivottavasti tällä kertaa ei iske mitään tulehdusta naamaan. Pitää varmaan vetäistä hieman heinixiä reeni päälle jos se vaikka auttaisi. Tiistaina sitten ammuntaa, riippuen säästä ja aikataulusta joko sisällä tai kentällä. Keskiviikoksi on plännätty Tellin hallille HJAP Tähtäinryhmän seuraava sessio joka vedetään iltasessiona. Ohjelmassa tuolloin lähinnä jousiampujan lihaskuntoharjoitteet sekä tuuliennakko.

Ei kommentteja: