lauantai 6. kesäkuuta 2009

70m kierros - Lappeenranta

Ajelin Peran kyydissä eilen illalla Lapuskiin. Huone oli Karelia Parkissa joka toimii pääasiassa opiskelija-asuntolana jonka takia huoneen viihdetaso ei ollut kovinkaan korkea. Illalla sitten opastettu kiertoajelu kaupungilla ja sapuskaa naamaan. Sen jälkeen hotellille ja unta naamaan.

Aamulla oli sitten pikkasen kiire herätys kun pakki esitti pari eriävää mielipidettä päivän ohjelmasta. Päivän aikana ei onneksi tullut kummempia protesteja.
Aamiaisen jälkeen kentälle, kamat kasaan ja ampumaan lämmittelyjä. Sää oli melko tyly. Satoi ja lämmintä oli joku 6 astetta.

Ensimmäinen puolisko meni kahvaan tutustuessa ja tulos jäi matalaksi. Pisteitä vain 302 huonoimman sarjan ollessa 42 yhdellä kolmosella varustettuna.

Toinen puolisko lähti käyntiin mukavasti 56:lla ja kulki muutenkin mukavammin kuin ensimmäinen puolisko. Sain tutustuttua kahvaan paljon paremmin. Pisteitä kasaan 320 eli yhteensä 622 jolla olin kolmosena tasapisteillä Lauran kanssa.

Voitin ensimmäisen otteluni mutta toisessa ottelussa yksi nuoli lipesi näpeistä kakkoseen ja hävisin ottelun Matille. Pronssiottelun hävisin Eetun kovalle 112 tulokselle.

Nyt ajelemme kohti Seinäjokea ja huomista FITA kierrosta Kurikassa nassut täynnä Kourulan Ritvan herkkuruokaa.

Ei kommentteja: