sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kropsu-FITA - Kurikka

Ajeltiin siis Lappeenrannasta Seinäjoelle lauantai-iltana. Perillä oltiin puolenyön tietämillä. Pikaiset iltapesut ja petiin ja aivan liian aikaisin herätys aamupalalle.
Tukevan aamiaisen jälkeen sitten kohti Kurikkaa ja kisakenttää.
Paikan päällä oli hieman vilpoista, jotain neljä astetta. Toisaalta mukava asia oli ettei satanut niinkuin lauantaina. 90m viiva oli puiden varjossa joten lämmittelyammunnan aikana sai oikeasti vetää takkia päälle ja rukkasia käteen.
Merkki piti paikkansa mutta nuoli teki jotain todella hassua ilmassa. Vaikka nuoli lähti liikkeelle keskeltä, näytti se että se lensi kohti sinistä vasemmalla jonka jälkeen se laskeutui keskelle.

90m kierros meni kuitenkin oikein mukavasti, tosin jäin 300 pisteen rajasta harmittavan vähän tuloksella 297 joka oli kuitenkin uusi ennätykseni. Ammuin myös kierrokseen kolme kutosta jotka aiheutuivat lähinnä siitä että häkellyin pari kertaa nuolen lentoradasta.

Matilla oli hyvä ehdotus tuohon efektiin. Ilmeisesti pää liikkui laukaisussa sen verran suvuttain että nuoli näytti lähtevän vasemmalle päin.

Tuon turvin sitten lähdin ampumaan 70m matkaa. Tuolla matkalla pääsimem jo hieman varjosta pois mutta lämmin ei ollut silti. Matka meni muuten hyvin mutta ammuin yhteen tuulenpuuskaan vitosen. Tuli hieman puun takaa kun koko sarjan oli todella tyyntä ja sitten yhtäkkiä tuli puuska. Pitäisi jotenkin treenata tuollaista jotenkin muttan oikein keksi miten. Pisteitä kasaan 321 joka jäi viime viikonlopusta yhdellä psiteellä. Ihan ok pätkä siis vaikkei ennätystä tullutkaan.

50m meni myöskin paljon paremmin kuin edellisenä viikonloppuna Talosaaressa. Yksi pommi tuohon tosin mahtui. Yksi nuoli ei vain millään tullut klikkerin läpi ja jouduin purkamaan sen kaksi kertaa. Kolmannella kerralla edellytykset hyvään suoritukseen eivät enää olleet parhaat mahdolliset ja nuoli lähti liikkeelle hieman varkain päätyen tosiaan vitoselle. Pisteitä kuitenkin 325 joka oli jälleen uusi ennätykseni, tosin vain pisteellä.

30m alussa oli oikein hyvä fiilis päällä ja naputinkin ensimmäiseen sarjaan bingon kahdella äksällä. Viisi ensimmäistä sarjaa meni mukavaa vauhtia mutta sitten keksin hieman laskea pisteitä päässäni ja pohtia riittäisikö pisteet MM A-Rajan rikkomiseen. Laskin jotenkin väärin ja totesin että metsään menee. Tämän jälkeen ammuin kaksi seuraavaa sarjaa pisteillä 28 molemmista. Neljä ysiä siis kahteen sarjaan joka oli melkoinen pudotus alkupään ammuntaan. Sain kuitenkin kasattua itseni ja kun laskin pisteet uudestaan huomasin olevani menossa mukavasti 1280 kieppeille. Loppu olikin sitten vain nuolten asettelemista keltaiselle, viimeiseen sarjaan tosin livahti pari ysiä mutta pisteet olivat silti mukavaa tasoa. Pisteitä siis 348 joka sekin oli uusi ennätykseni.

Lopputulos 1291 olikin sitten lopulta reippaasti yli tavoitteenani olleen 1280 rajan sekä noin nelisenkymmentä pistettä yli aikaisemman ennätykseni.

Voisi melkein todeta että kahvamuutoksesta oli hyötyä.

Kotimatka oli pitkä mutta pääsin vihdoin kotiin. Kohta voisi vaikka hieman nukkua.

Ei kommentteja: