sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Muutto jatkui, paunat nousivat

Alkuun muutama sarja pakkaan 18m matkalta jonka jälkeen päätin nostaa hieman paunoja.
Löysemmistä lavoista ei irronnut enempää kuin 38 paunaa joten laitoin nanot kiinni apecsiin. Paunaruuvit minimissä vedin jousesta about 42 paunaa ulos. Tarkoitus oli kahden viikon aikana hakea rauhassa parin paunan välein suoritusta joten tässä tuli sitten parin päivän hyppäys kerralla. Suoritus pysyi melko hyvin kasassa kunhan vain muistin keskittyä kaikkeen tarpeelliseen. Pieni keskittymisen herpaantumen sitten taas romahdutti jonkin osa-alueen suorituksessa.
Tein pienen läppämodifikaation myös lähinnä liittyen lenkkiin. Tein uuden lenkin housukuminauhasta niin että lenkki ottaa mukaan etusormen ja keskisormen kulkien erottimen yli. Tuntui melko vakaalta ampua. Läppämyötäri väheni kummasti. Tekisi mieli kokeilla ottaa nimetönkin mukaan kuminauhan alle omalla lenkillään ja testailla miten toimii. Ankkurointirauta pitäisi tehdä uusiksi että saan kuminauhan kulkemaan oikein, samoin sormierottimeen voisi laitta jonkin lenksun joka kuljettaisi kuminauhan oikeaa reittiä.
Toinen vaihtoehto olisikin sitten tehdä pleksistä tai alumiinista juuri sellainen läppä mikä tuntuu hyvältä. Sen askartelun aika ei tosin ole juuri nyt.

Päivän aikana siis ammuntaa, muuttoa ja hallin järjestelyä. Nuolia 160.

Ei kommentteja: