lauantai 3. lokakuuta 2009

Treeniä ja välineitä

Aamusta hallilla. Ammuin 57 laukausta hahmotellen edelleen suorituksen toimintaa.
Välillä onnistui melko lähelle oikeaa,

Yhdeltätoista lähdin Sherwoodiin hakemaan hieman tarvikkeita ja mukaan tarttui MK Korea:n Vera lavat 68" 42#. Siispä takaisin hallille.

Löin Matin vara-Samickiin kiinni kaikki tarpeelliset osat, stabin tosin lyhyellä ulontajalla. En tajua mihin olen tunkenut pidemmän ulontajani. Tarkastin jousen linjauksen ja totesin että linjaukset ovat erittäin lähellä täydellistä. Jänne kulkee hieman oikealla ja ylälapataskun juuressa jänne menee hieman vinossa. Muuten erittäin suorat lavat.
Tarkastin paunat ja Samickin paunaruuvien ollessa hieman oletuksesta ulkona, vedin jousesta ulos 44,2#. Erittäin hyvä voimakkuus siis. Samalla huomasin että Verojen jäykkyysprofiili on todella tasainen. Veto tuntui koko matkan yhtä pehmeältä.

Ensimmäisen laukauksen jälkeen ei voinut kuin hymyillä. Jousesta lähti niin hiljainen ääni että klikkerin ääni alkoi tuntua todella kovalta. Jousi lähti kädestä sopivan voimakkaasti eteenpäin eikä pahempia tärinöitä tuntunut käteen.

Jokaisen laukauksen jälkeen ei voinut kuin hymyillä. Niin hyvä tunne jousesta oli.

Ammuin huvikseni kolme 9-nuolen sarjaa tulosta 18m matkalta ja sain kasaan 89, 88, 86, eli 263 pistettä, siis 7 pistettä pois täysistä.

Olen vakuuttunut. Näillä näkymin Olympialaisiin mennään kahdella Samickin Ultra keskiosalla sekä MK Korean Vera lavoilla.

Nuolia tältä päivältä 160.

2 kommenttia:

Pete kirjoitti...

Loistavaa. Sä olet kans päässy Verojen makuun. Niissä on kyllä fiilis kohdallaan :)

Antti Mansukoski kirjoitti...

Noihin lapoihin on oikeasti saatu jonkin verran pulleutta vetokäyrään. Jäykistyvät alkuun jyrkemmin kuin loppuvaiheessa. Tosin ei lähellekkään niin voimakkaasti kuin bordereissa.
N-Apecseissa on käytännössä suora vetokäyrä.

Fiilis on todella hyvä verrattuna esim. N-Apecseihin.