tiistai 18. toukokuuta 2010

Kisaa ja treeniä

Launantaina kävin ampumassa Kouvolassa 900-kierroksen melko mahtavassa säässä.
Aurinko paistoin oikein mukavasti, tosin hieman puskainen tuuli kiusasi välillä.

Kisasta tuli voitto mutta tulostaso ei ollut kovinkaan mairitteleva. Ohitusongelma oli jälleen melko pahasti päällä ja nuoliin jäi selviä merkkejä hyllyosumasta. Puolessa välissä kisaa kasvatin hieman jänneväliä jolla sain hyllyosumat hieman vähenemään mutta toisaalta nippu levisi hieman.

Kompromissivirityksellä ei tarvinut pahemmin ennätyksiä hakea, en tosin jaksanut pahemmin stressata kisasta, nautin lähinnä hienosta kelistä.

Kisan jälkeen ajelin Tampereelle jossa sitten lauantaina treeniä Kaupin kentällä. Testailin Matin 450:siä jotka osoittautuivat todella jäykiksi, niistä tosin oli pätkäisty melkoisesti perästä. Kuvailtiin hieman hyllyn ohitusta ja osuma hyllyyn ei näköjään tapahdu joka kerta. Tosin nuoli ohittaa niin läheltä hyllyä että näköjään pienikin laukaisuvirhe riittää aiheuttamaan osuman. Taivuttelin hylly hieman sisäänpäin ja osumat vähenivät.

Kaupissa oli hienoa ampua. Lämpöä riitti about 28 asteen verran ja sivutuuli oli tasainen toisin kuin rusalla jossa tuuli pyörii täysin sattumanvaraisesti ympäriinsä. Grillikausikin tuli avattua siinä samassa.

Eilen kävin sitten hieman tuliharjoittelemassa rusalla. En vielä tehnyt hyllylle mitään mutta tulin siihen lopputulokseen että hyllyä voinee siirtää parisen milliä taaksepäin ja lankaa taivuttaa hieman ulospäin samalla typistäen lankaa hieman. Tuon pitäisi käytännössä jättää nuolelle se pari-kolme milliä lisää tilaa toimia.

Ei kommentteja: