torstai 27. toukokuuta 2010

Usko osaamiseen jälleen löytymässä

Tässä on tullut hieman ryvettyä ammunnallisesti kuten iltakisojen ja Kouvolan 900-kierroksen tuloksista on voinut huomata.
Ammunnassa on ollu todella paljon hajaosumia taulun reunoille joille en ole keksinyt oikein muuta syytä kuin suorituksen joka ei ole niin hyvä kuin voisi olla.

Eilisen hyvän sadetreenin rohkaisemana ammuin tänäkin iltana mäkärien syöttinä sinisellä jousella.
Nuoli lensi ja niputti hyvin, tosin vieläkin näyttäisi siltä että perä välillä hieman notkahtaa alas. Tosin kun katsoo nippua taulussa niin korkeushajontaa todellakaan ei ole ja sivuhajontakin näyttäisi vievän lähinnä kasille asti.Tänään oli siinä mielessä hyvä ilta että huonoillakin suorituksilla joilla harmaan jousen kanssa nuoli on eksynyt todella kauas keskeltä, osumat olivat huonoimmillaan kaseja. Eli käytännössä harmaassa jousessa on jokin virityksellinen seikka joka aiheuttaa hajontaa osumissa. 70m matkalta tuloskin näytti olevan lähempänä sitä tasoa millä tällä hetkellä pitäisi ampua. Tänään tuli 334 pistettä kasaan puolikkaalta.

Ammun nyt jonkin aikaa sinisellä ennenkuin alan edes miettimään harmaan säätöjen tarkastamista. Pakko saada keskityttyä jälleen tekniikkaan ja ammuntafiilikseen.

Ei kommentteja: