torstai 13. toukokuuta 2010

Ruskista

Tänään ei satanutkaan joten tuli vietettyä iltapäivä ruskiksella.
Tuuli melko mukavasti joten sain hyvää tuulitreeniä alle. Tosin nuolen hyppimistä vasemmalta oikealle tapahtui aivan liikaa. Noilla suoritusvirheillä osuman ei pitäisi hyppiä noi paljoa. Testasin vielä kolmestakympistä hieman sulatonta sen mitä tuulelta pystyin ja sama ongelma oli päällä kuin aikaisemmin eli sulaton notkean puolella.

Painuin sitten hallille ihmettelemään jossa ammuin ensin yhden nuolen ilman sormilenkkiä jonka johdosta jousi oli palasina lattialla. Kokosian jousen ja jatkoin ammuntaa. Ei mennyt onneksi mitään rikki.

Sen verran ärsytti tuo säätymättömyys jousessa että testasin ensin pienellä paunasäädöllä optimijäykkyyden nuolelle plungerin ollessa about halutussa kohtaa. Sen jälkeen sitten pientä hakua edes takaisin paunoilla kunnes paras kohta löytyi. Niputus ei vielä ollut mielestäni hyvää joten tein parin millin säätöjä haritukseen plungerin kehällä kunnes löytyi kohta jossa niputus parani huomattavasti. Hieman mentiin sisään päin. Sen jälkeen vielä parin naksun säätö plungerin jäykkyydelle ja jousi toimi mielestäni paremmin kuin aikasemmin.

Tuossa vaiheessa tosin ulkona satoi ja oli jo myöhä joten tarkastusammunta ulkomatkoilta jää huomisillalle.
Lauantaina on 900-kierros Kouvolassa jonka matkoilel merkit ovat tiedossa. Täytyy tehdä vain pieni tarkastusammunta huomenna jotta näkee vaikuttiko tämän päivän säätö jotain.

Ei kommentteja: