lauantai 17. maaliskuuta 2012

Halli-SM - Henkilökohtainen kisapäivä

Ajeltiin eilen Kouvolaan ja majoituttiin Hotelli Vaakunan. Jonkun huoneenvaraajan ansiosta meille siunaantui yksi parisänky sekä avattava sohva varavuoteena. Normimeininki kisareissulla siis. Hyökkäsin varavuoteeseen joten VV ja Juhana päätyivät lusikoimaan.
Yö meni yllättävän hyvillä unilla vaikka sänkyyn olikin kahdessa tasossa.
Aamupalan jälkeen siirryttiin kisapaikalle jossa aikaa oli hyvin välineiden kasaamiseen ja välinetarkastukseen. Lämmittelyammunnassa oli havaittavissa hienoista jäykkyyttä mutta osumat olivat kuitenkin hyviä.
Alkukisa lähti aika mukavasti käyntiin, tosin jossain vaiheessa tuli vetäytyä aika karmea 25 pisteen sarja. Selvisin kuitenkin tuosta koettelemuksesta ja paikkasin seuraavalla sarjalla jo 28 pistettä.
Ensimmäinen puolisko siis tuon huonon sarjan johdosta hieman alavireisesti. Toinen puolisko meni ilman pahempia kämmejä ja lopulta sain kasaan koko kierrokselta kasaan 576 pistettä jolla sijoituin alkukisan kakkoseksi.
Otteluihin lähtö siis aika mukavalta paikalta. Oikeastaan kaikki mausteet menivät ihan mukavasti. Juuso vastaan oli aika kovaa vääntöä mutta selvisin metsistä voittajana.
Finaalimatsia ennen tuli lämmitetty Antin kanssa sivupakkaan. Lihakset olivat ehkä hieman tukkoisen oloisia ja osumat seilasivat hieman. Finaalimatsia meni aika heikosti.. En tiedä johtuuko valojen muutoksesta vai mistä mutta aamuin ensimmäiset sarja vasemmalle. Sain vasta kolmannella sarjalla nipun keskelle ja sen johdosta hävisin kultamatsin.
Henkilökohtaisesta kisasta kuitenkin kaulassa hopeamitali. Huomisen ohjelmassa joukkueessa ja lisää killuttimia kaulaan.

Ei kommentteja: