lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kansainvälisten ulkokilpailujen edustusjoukkueen karsinta 2012

Tänä viikonloppuna ammutaan Eerikkilän urheiluopistolla karsinnat joukkuepaikoista tulevan kauden arvokisoihin, joihin myös olympiakarsinnat kuuluvat. Joukkueeseen karsitaan kolme henkeä.
Eilen oli hieman oloja että flunssa olisi iskemään päälle, joten kävin päivällä tyhjentämässä Munkkiniemen apteekin. Illalla lämpötila oli nousussa joten vedin niin pitkät unet kuin pystyin. Jotain päälle yhdeksän tuntia tuli nukuttua.
Aamulla sitten riittävästi troppia naamaan ja hakemaan Vesa kyytiin ja kohti Eerikkilää.
Oltiin paikalla hyvissä ajoin joten kerettiin vetämään lounasta naamaan ennen lämmittelyn alkamista. Buranaa ja allergialääkettä meni aika hyvää tähtiä kurkusta alas ja sain melko hyvin suorituksia aikaiseksi. Tosin eka puolikas meni virheiden putoillessa huolestuttavissa määrin yläoikealle kasin ja seiskan hujakoille. Totesin ongelman johtuvan hieman liian matalasta nokinpaikasta joten jänne meni vaihtoon. Hieman sapuskaa jälleen tähän väliin ja sitten taas halliin. Seuraava puolikas meni jo paremmin vaikkei mitään ihmetulosta tullutkaan. Hieman häiritsi kun flunssa kaatoi päälle vuoroin hikeä ja kylmiä aaltoja.
Kolmanteen puolikkaaseen lähtö ihan hyvillä mielin vaikka olo ei ollutkaan parhain. Vetäsin oikeastaan vain pari pommisarjaa ja paransin taas tulosta 327 pisteeseen saakka, joka alkoi jo olemaan oikealla sektorilla.
Tässä vaiheessa karsintaa kun ammuttavia nuolia on huomiselle aamulle jäljellä 36 kappaletta, olen karsinnan toisena sekä viikonlopun yhteispisteiden että kumuloitujen pisteiden osalta.
Nyt ohjelmassa elpymistä ja hyvät yöunet. Huomenna on aikainen herätys viimeistä puristusta varten, tosin karsintakin on ohi varmaan puoliltapäivin.

Ei kommentteja: