perjantai 23. maaliskuuta 2012

Halli-SM - Joukkuekisapäivä

Viime sunnuntaina ammuttiin halli SM kisojen joukkuekisapäivä.
Aamu lähti käyntiin mukavasti hotellin aamupalan kautta pelipaikalle siirtymällä ja paikan päällä välineitä kasaillessa.
Fiilis oli hieman juminen ja tunkkainen ja kaiken kruunasi lämmittelyammunnan ensimmäinen nuoli.
Vedossa asento tuntui jotenkin todella hyvältä. Paljon paremmalta kuin 18m asennon tulisi tuntua. Laukaisua seurasi melko kova kopsahdus joka selitti asennon hyvyyden. Tähtäin oli tullus vain heitettyä paikalleen jotenka vetäsin ensimmäisen nuoleni noin 65m merkillä pakan yli hallin takaoveen pystyyn.
En antanut tuon välikohtauksen kuitenkaan vaikuttaa ihmeemmin lämmittelyyn jossa oli jo muutenkin tekemistä.
Koko lämmittelyn ajan suoritukset tuntuivat todella tukkoisilta ja nuolia oli hankala saada putoilemaan keskelle taulua.

Joukkuealkukisan alkaessa päätös oli vain ampua perusammuntaa ja toivoa että se riittää auttamaan joukkueen sijoitusta ylöspäin matseja varten.
Joukkuealkukisa meni samalla tukkoisuudella kuin lämmittelyammunta. Tuli ammuttua jopa yksi 25 pisteen rupusarja mutta 30n tulos riitti kuitenkin karsinnan toiselle sijalle.
Muutkin joukkueemme jäsenet olivat tosissaan liikkeellä jota todisti raivoisa taistelu jota käytiin ykkösjoukkueen kolmannen ampujan paikasta. Marko ja Vesa vetäsisivät lopulta tasatuloksen samalla määrällä kymppejä sekä ysejä. Ykkösjoukkuepaikka ratkaistiinkin kolikolla ja tällä kertaa arpaonni suosi Markoa.

Joukkuematseihin lähdettiinkin sitten joukkueilla WT1 Aki, Juhana. Kakkosjoukkueen yhteistulosa alkukisasta ei ikävä kyllä riittänyt jatkoonpääsyyn, joten WT:n tuplapalkintopallisijoituksista jouduttiin luopumaan.

WT1 lähti matseihin hyvällä meiningillä. Alusta asti oli selvää että tällä joukkuefiiliksellä mennään jälleen pitkälle. Itselläni ensimmäinen matsi meni vielä tukkoillessa ja heräillessä tilanteeseen, enkä pystynyt antamaan joukkueen eteen ihan sitä tasoa mitä olisin halunnut. Voitto kuitenkin tuosta ensimmäisestä matsista.

Loput matsit menivät pääasiassa kympille ampuen. Koko joukkue teki hienoa työtä matkatessamme kohti finaaliottelua. Ikävä kyllä matkamme torppasi Tornion Jousiampujien joukkue, joka ampui kaikki matsinsa erittäin kovaa tasoa. Edes meidän viimeisen sarjamme 58 pisteen tulos ei auttanut voittoon. Vastustaja oli vain parempi.

Pronssiotteluun lähdimme teurastusmeiningillä joka toimi hyvin. Hieno matsi jälleen koko joukkueelta jonka tuloksena Wilhelm Tellille jälleen mitali SM-Joukkuekisasta.

Ei kommentteja: