perjantai 21. joulukuuta 2007

Halliharjoitus ja hieman testiä

Aamun pankkiasioiden jälkeen hallille puoli kahdeksitoista.
Ammuin pari 60-nuolen sarjaa jokaisella kolmella kympillä vähentäen stabeja.
Mitään suurempaa järkeä testeissä ei ollut koska ensimmäinen 60 nuolta meni lähinnä hikoilemiseen ja tärisemiseen alkaen toiselta nuolelta / sarja.
Toinen 60-nuolen puolisko meni olojen puolesta paremmin. Viimeisen 30 nuolta ammuin pelkällä longrodilla ilman ulontajaa. Hieman huteran oloista mutta osuin silti.
Molemmilta 60-nuolen pätkiltä ala-arvoista tulosta eli vajaata 560:tä. Tosin olo oli melkoisen huono sekä tuli kikkailtua stabien kanssa joten ei mikään ihme.

Kävin hieman sapuskoimassa ja palasin hallille kuuden jälkeen. Testasin W&W HMC stabeja. Setuppina oli 28" longrod, 10" shortrodit ja 5" ulontaja. V-barina vanha spigarellin 45 asteen kulmat. Vetäsin alkuun HMC:hen samat painot päihin kuin vanhaan Spigarelliin ja meinasin hyytyä jousen painon alle. Lopulta jousi tuntui ammuttavalta joko ilman mitään painoja tai sitten vain yksi paino jokaiseen päähän doinkerien perään. Stabi toimi erittäin hyvin vaimentaen värinöitä sekä tehden jousesta erittäin pehmeän ja hiljaisen ammuttavat. Lisäpaino kuitenkin veti asentoa mutkalle joten tuota pitää ehkäpä opetella käyttämään joskus kun siihen voi oikeasti keskittyä.

Punnitsin vanhat sekä HMC:t longrod + 2x shortrod. Spigarellin kokonaisuus painaa 234 grammaa ja HMC 410 grammaa. Melkoinen ero loppujenlopuksi. Spigarellissa tosin on kiinni longrodissa kolme painoa ja shorteissa kaksi joten jos HMC:hen laittaisi minimipainotuksen olisi se melko lähellä Spigarellia. Toisaalta kun ottaa huomioon että HMC:n longrod on paljon pidempi kuin Spigan sekä HMC:n shortit ovat lyhyemmät, on tuo kädelle kannateltavaksi tuleva massa ehkä lopulta hieman suurempi.

Jokatapauksessa illalla tuli ammuttua melko vähän. Loppupuolella alkoi suorittaminen olemaan melko jäykkää ja lopetin ampumisen puoli yhdeksältä.

Huomenna yhdeltä hallille kun se aukeaa.

2 kommenttia:

timppa kirjoitti...

Sinä se jaksat ampua ja viritellä. Koitahan parantua ensin, niin virittelyistä on jotain hyötyä. Muista huilata jouluna. Hyvää joulua.

Aki kirjoitti...

Pitäähän sitä jotain tehdä jos ei kerran lentsun takia osu tauluun :)

Hyvää joulua sinnekin päin.