lauantai 15. joulukuuta 2007

Halliharjoitus

Douppasin itseni ennen hallille lähtöä kaikella mahdollisella flunssan hoitoon liittyvällä plus antihistamiineilla.
Hallilla olin hieman kahden jälkeen ja olo tuntui siedettävältä. Normaalisti en tykkää ampua edes hieman kipeänä mutta nyt tein poikkeuksen koska sunnuntaihin mennessä pitää saada Järvakandi Cup:ia varten tulos lähetettyä.

Ensimmäinen 30-nuolen pätkä meni todella kankean tuntuisesti, päätä särki enkä saanut oikein mitään otetta suorituksiin. Sain tulokseksi 280.

Pidin pienen tauon ja ammuin toiset 30 nuolta ja sain pari pistettä enemmän kasaan eli 284. 60-nuolen tulos siis 564. Ei ihan sitä mitä toivoin.

Jälleen tauko ja ampumaan kolmatta kolmekymppistä. Meni hieman paremmin ja sain jopa tuntumaa ammuntaa. Itseasiassa suoritukset tuntuivat todella hyviltä ja vältin paljon reunaysejä mitä olin ampunut edelliseen pätkään. Tulos 282.

Neljäs 30-nuolen sarja meni mukavasti. Hyvä tunne suorituksesta jatkui ja ammuin enemmän kymppejä kuin muilla pätkillä. Tuloksena 287 joka antoi lopputulokseksi kyydeltakympiltä 569. Ei vieläkään 570 ylitystä mutta tuo saa kelvata ja lähetän tuon tuloksen Viroon.

Lopettelin ammunnan puoli kuuden aikaan. Yllättävää kyllä paikkoja ei kolottanut yhtään aikaisemmista oloista huolimatta. Saa nähdä miltä tuntuu huomenna.

Huomenna pitää jokatapauksessa hieman kuulostella oloa ja sen jälkeen päättää lähteäkkö hallille vai ei. Ensi viikon torstaina alkaa kesäloma joten pystyn treenaamaan myös päivällä ensi vuoden alkuun saakka joten huomisen kanssa ei ole mitään kauheaa stressiä päästä hallille.

Ei kommentteja: