tiistai 18. joulukuuta 2007

Kinkkukisa ja pientä testausta

Perinteinen Artemiksen kinkkukisa alkoi kuudelta. Kisassa oli ideana ampua parintonta tulosta. Hauskaa oli, glögi ja piparit olivat hyviä mutta kinkkua ei irronnut.

Kisan jälkeen testasin paria asiaa jotka Miika oli huomannut videolta. Lähinnä kokeilin jousikäden otteen muuttamista hieman jämäkämmäksi kääntämällä kämmentä hieman enemmän oikealle. Tuo vaikuttaa melkoisesti koko jousikäden asentoon. Käsivarresta tulee huomattavasti suorempi ja olkapään lihakset toimivat hieman eri tavalla josta johtui aluksi pientä tärinää olkapäässä. Samoin asento oli hieman huteran tuntuinen mutta selkeästi tuossa asennossa on ideaa. Kuhan vain saisi tuon asennon tuntumaan luonnollisemmalta.

Samoin yritin keskittyä enemmän pokakäden romahtamiseen joka myöskin auttaa saamaan paremman nipun. Tuossa on mielestäni tällä hetkellä riittävästi muutosta ja keskityttävää. Jähka saan nuo muutokset ajettua sisään voi ehkä sitten ottaa käsittelyyn tuon vetokäden lurpsahtamisen.

Hieman hankalaa on toisaalta itsekseen analysoida josko nuo muutokset ovat oikeita ja riittäviä vai vedänkö muutokset överiksi.

Huomenna on ohjelmassa Kojoottiliigan osakilpailu. Huomenna on myös viimeinen työpäivä ennen kesälomaa joten huomisen jälkeen pystyn keskittymään ammuntaan huomattavasti paremmin.

Ei kommentteja: