tiistai 25. marraskuuta 2008

33. kerta toden sanoo...Tänään hallilla kuuden hujakoilla. Kävin matkalla vilkaisemassa Eskolle tilaamaani pidempää HMC ulontajaa mutta se olikin saman pituinen kuin nykyinen 5" ulontajani. Tarkoitus oli kokeilla viedä v-baria tuuman pidemmälle eli se 6" olisi ollut oikean pituinen.

Ammuin hallilla ensin muutaman sarjan pakkaan jonka jälkeen ajattelin ampua tulosta vaikka niputus olikin oudon huonoa ja nuoli näytti lentävän hieman mutkalla, mutta pysyivät keltaisella nuolet kuitenkin. Ammuin kuusi nuolta keltaiselle jonka jälkeen seuraavan sarjan ensimäinen nuoli jonnekin kello yhteentoista kutosen ja seiskan välille vaikka suoritus olikin ihan hyvä.

Seuraava nuoli vetoon ja jostain ylhäältä kuului outoa ritinää. En ole aivan varma laukaisinko vai en mutta yhtäkkiä kuului julmettu räsähdys jonka jälkeen sitten kuulin kolinaa jostain puolesta välistä taulua. Pitelin siinä sitten hölmistyneenä pelkkää pokaa stabeineen kädessäni. Jalkojen välissä maassa oli nätisti kiepillä jänne sekä sen vieressä nuoli.

Molemmat lavat olivat päätyneet siis nätisti noin 9m päähän taulua kohti jossa ne makasivat kiltisti vierekkäin maassa samansuuntaisina. Toisessa tosin vastakaari oli hävinnyt jonnekin matkalla ja toisaalta lapa oli vissiin yrittänyt suvutonta lisääntymistä koska se oli kovaa vauhtia jakautumassa kahtia. Ylälapa siis säleinä.

Eli Innojen voima purkautui tällä kertaa omalla kohdallani jonnekin muualle kuin olisi pitänyt. Näitä on nyt mennyt Suomessa sekä maailmalla halki aivan liian paljon jotta voitaisiin pistää jonkun huonon valmistuserän piikkiin nämä hajoamiset. Pistää hieman miettimään viitsiikö edes ajatella seuraavien lapojen Innokkuutta. Eskolla olisi 42# Innot hyllyssä jotka periaatteessa voisi ottaa tilalle mutta niistä saa todennäköisesti ruuvata ruuvit pohjaan jos niistä aikoo vetää tuon saman 45,5 paunaa ulos. Tämän johdosta on todennäköisesti turha yrittää jälki-imoittautua viikonlopun kisoihin joka oli mielessä. En kerkiä millään saamaan oikeita lapoja tilalle viikonlopuksi saatika sitten säätämään jousta sekä ampumaan tarpeeksi laukauksia alle että voisi todeta jousen toimivan.

Nuolia siis juhlavat 32 kappaletta. Lapoja yksi kappale.

4 kommenttia:

timppa kirjoitti...

Voi paska, huonoa tuuria.
Mites sun F2F kisan kanssa nyt käy?

Olisko Hoytin lavat kestävämmät?

Aki kirjoitti...

Jotain on pakko keksiä F2F kisaan, vaikka sitten ampua pienemmillä paunoilla eli niillä Eskolta löytyvillä 42:silla. Tähän hätään en kyllä muuta keksi. Korvaavien lapojen saanti on melko hankalaa.
Alkaa tuntua että mikä tahansa muu lapa kuin Inno Power on kestävä...

Pete kirjoitti...

Auts... Oli muuten aika mones hajoaminen, mistä oon kuullu innojen kohdalla. Hmm...

Aki kirjoitti...

Joo, noita on nyt mennyt melkoisesti sekä Suomessa että Maailmalla.
Lähetin hieman palautetta mailitse Win&Win:ille mutta tuskin siellä kukaan lukee mailia. Ei ainakaan aikaisemmin ole lukenut. Olipahan pakko hieman avautua...