sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Hiljainen HJAP Tähtäin sessio

Yhdestä viiteen oli plännätty HJAP Tähtäin sessio Maunulan hallille. Hieman yhden jälkeen paikalla olivat minä, Matti, Laura, Marjut ja Jari. Odottelimme hetken muita mutta ketään ei ilmaantunut paikalle. Noh, olipahan lääniä ihmetellä.

Alunperin piti ohjelmassa olla lähinnä lihaskuntopuolta ja lihashuoltoa mutta koska dartfish läppäri ja kamera sattuivat olemaan mukana tehtiin hieman kuvailua ja suoritusanalyysiä.

Ilmeisesti oli jälleen ihan antoisa sessio koska tuntui että kaikki saivan jotain uutta kiinni suorituksesta.

Pitää vissiin seuraavalla kerralla pyytää kuittaus osallistumisesta kaikilta niin tietää ennen tilaisuutta paljonko on porukkaa tulossa. Ilmeisesti jos ei kuittausta kysy, ei porukkaa tule paikalle. Ehkä myös sessio ohjelman postittaminen olisi auttanut asiaa, en sitten tiedä. Kuitenkin koska Marjut tuntui olevan innostunut organisointipuolesta siirrettiin hänen niskaansta tuo homma.

Nuoliakin sain ammuttua, 147 kappaletta jopa kaiken muun ohessa. Sain myös samalla jousen säädettyä vihdoin melko kohdalleen hiilareille. Vielä ihan pientä säätöä voisi tehdä koska plungeri on melko löysällä mutta melko lähellä nyt ollaan oikeaa viritystä.

Ei kommentteja: