keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Jotta säätöä...

Kävin töiden jälkeen heittämässä rikkoontuneet lavat takaisin Eskolle ja sain tilalle ainoat Innot mitä hyllystä löytyi jotka olivat 68/42.

Hallilla ruuvasin paunaruuvit pohjaan ja vetäsin lavoista ulos heiman yli 46 paunaa. Lähtökohtaisesti säädöt siis riittivät.

Noin puolisen kierrosta ruuveja auki ja jousi antoi ulos 45,5 paunaa. Tillerin kanssa oli hieman hakemista mutta sain kuitenkin perussäädön tehtyä. Sen jälkeen ihmettelemään linjausta. Kuinka ollakaan tällä kertaa ylälapa oli ropelilla. Kumma ettei W&W:ltä tule suoria lapoja ulos tehtaalta tai sitten ne napsitaan jo Korean päässä kuormasta talteen.

Oikaisin ropelin leikkaamalla pätkän nuovimukia ja taittamalla sen nelinkerroin jolloin lopputuloksena oli noin millin paksuinen muovilevy. Sen tökkäsin lapataskun ja lavan väliin toiselle puolelle. Pientä epäsuoruutta oli vielä havaittavissa mutta huomattavasti paremmalta näytti kuin alkuun.

Siihen päälle haritus ja plungeri kuntoon. Jänneväliä kerkesin käydä pienestä päästä hieman läpi ja jänne hakkasi melkein joka kerta todella aikaisin käsivarteen. Kokeilin kerran yläpäätä ja hakkaaminen väheni mutta jousesta lähti karmea ääni.

Sain ammuttua 59 nuolta säätöjen lomassa. Lopetin ammunnan melkoiseen kiroilupurskeeseen kun jänne löi käsivarteen noin kahdennenkymmenennen kerran.

Aamulla sitten lisää säätöä.

Ei kommentteja: