lauantai 18. heinäkuuta 2009

70m + pudotuskisa - Riihimäki

Piti mennä kimppakyydillä kisaan mutta kuskin sisäinen gps ilmeisesti hieman vippasi koska päädyin ajelemaan Riksuun omalla autolla ;)

Keli oli aivan mahtava. About 25 astetta melkein pilvettömältä taivaalta ja tuultakin vain nimeksi varsinkin verrattuna Porvoon kisaan.

Alkuun pari lämmittelysarjaa jonka jälkeen sulitin sulattoman ja yhden nuolen josta kerkesi sulat menemään päreiksi ekoilla sarjoilla.

Kisa alkoin periaatteessa hyvin mutta pientä heittelyä esiintyi läpi koko kisan. Lopputulos 629 239 mikä ei ihan vastannut sitä mitä hain. Lähemmäs 650 550 olisi pitänyt ampua.

Vasta kisan loppupuolella alkoi raksuttaa mikä mätti. 500:sissa putkissa oli kiinni tungstenien sijaan teräskärjet ja alkuvedossa tulee hieman vilkuiltua nuolen kärjen juuressa näkyvän metrallin määrää ja kuinka ollakaan teräskärjessä on sentti enemmän vedettävää kuin tungsteneissa klikkerin jälkeen. Suurin osa suorituksista meni siis aivan liian pitkillä läpivedoilla.

Samoin unohtui ostaa urheilujuomaa mukaan ja pelkkä vissy ei oikein riitä tuohon keliin. Ottelukierrosten alkaessa alkoi jo melkoisesti tärisyttämään vaikka nestettä olin juonut ihan riittävissä määrin.

Otteluissa pääsin semifinaaleihin asti mutta pieni kämmi pudotti otteluiden neljänneksi Eetua vastaan ammutusta ottelusta.

Koska kisan palkinnot jaettiin alkukierroksen perusteella, kävin kuitenkin pokkaamassa kisasta pronssia.

Seuraavaksi siis tungstenit kiinni 500:siin putkiin ja lopullinen säätö ennen SM:iä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyyditettävien sisäisten gps:ien hajoamisesta oon samaa mieltä, mut tulos kai kuitenkin 629 ja 650 varmaan kans tarkotit :)
-Laura

Aki kirjoitti...

Tänks. Välillä hankalia noi numerot kun niitä on niin montaa erilaista... :)