sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

FITA - Porvoo

Tuli sitten ammuttua Fita kierros Porvoossa.
Viime vuodesta poiketen ei satanut mutta tuulikin sitten senkin edestä, välillä vasemmalta, välissä oikealta, välillä ylhäältä ja välillä vissiin alhaaltakin.

Ysikymppiä meni täysin metsään kun tuuli heitteli nuolta minne milloinkin sattui, en saanut luettua tuulta lähellekään oikein. 70m meni sitten hieman paremmin.

Viidelläkympillä pääsin vihdoin jyvälle tuulesta ja sainkin parannettua ennätystäni parilla pisteellä tuolta matkalta, siinä vaiheessa ei tosin enää ollut mitään mahdollisuutta kunnon tulokseen.

Kolmekymppiä meni ampuessa ensimmäinen puolikas nuolia kivaan nippuun alavasemmalle ysiin ja kasiin. Lopussa sain vasta nuolet keskelle. Kolmessakympissä nuoletkin lentelivät todella rumasti.

Kisasta kuitenkin jollain ihmeen ilveellä voitto pisteillä 270+314+327+338=1249.

Voisi sanoa että tuo löysän plungerin viritys ei vain toimi. Tosin ei toimi jäykänkään kuten tuli todettua Tampereella Fitassa. Heti kun pikkasen tuulee, nuoli menee mihin sattuu. Ei ole oikein muuta vaihtoehtoa kuin saada mahdollisimman pikaisesti testattu 500:sella X10:llä viritys ja jos se toimii, ostaa niitä tusina SM:iä ja Shanghaita varten. 450:nen ei vain toimi millään tavalla Apecsin kanssa.

4 kommenttia:

Antti Mansukoski kirjoitti...

Väittäisin, että on se tähän asti toiminut aika vakuuttavasti.

1291, 661 ja mitä näitä uusia ennätyksiä on...

Hyvällä suorituksella nuoli lentää hyvin eli kannattaa keskittyä siihen tekemiseen ;)

Aki kirjoitti...

Molemmat noista tuloksista oli tyynessä ammuttuja ja molemmilla kerroilla nuoli lensi vinossa. Tuulessa sitten nuoli lentää mihin sattuu.

Muttajoo, pitää tekemiseen kyllä keskittyä.

Antti Mansukoski kirjoitti...

Olihan tuo ihan jees fita tulos jos sielä oikeasti tuuli kunnolla!

Kyllä sitä toista putkea kannattaa kokeilla jos siihen on mahdollisuus.

Aki kirjoitti...

Joo, tänään on testattu. Lensi hyvin.