sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

SM kilpailut Tampere - 1. päivä

Ajeltiin perjantaina viideksi Tampereelle hotellille, purettiin kamat huoneeseen ja käytiin shoppailemassa evästä viikonloppua varten kaupasta. Hotellilla sitten illallista ja suht aikaisin petiin.

Puoleenyöhän meni sängyssä pyöriessä hikisenä kun ei koomassa jaksanut kävellä termostaatille mutta unta sain kuitenkin.

Aamulla aamupalan jälkeen sitten kentälle joss kerkesin vetästä about kolmisen lämmittelysarjaa.

Ensimmäinen 30 nuolta meni hieman hakiessa tuntumaa kentän tuuliolosuhteisiin. Vasta toiseksi viimeisellä sarjalla sain jotain tolkkua ennakoihin ja nuolet alkoivat napsua sinne minne pitkin. Ensimmäiseltä puoliskolta kasaan vain 308 pistettä mutta tuuli oli yhtä mielenkiintoinen kaikille joten suurta vahinkoa ei vielä ollut päässyt syntymään.

Toinen puolisko menikin sitten pääosin samaan tahtiin kuin kaksi vimeistä edellisen pätkän sarjaa ja sain kasaan 325 pistettä joka antoi alkukisan lopputulokseksi 633 pistettä ja toisen sijan kilpailussa heti Hatavan Matin jälkeen. Tuossa vaiheessa siis Wilhelm Tellillä komea kaksoisjohto.

Alkukilpailun jälkeen ammuttiin joukkuekilpailun ottelut. Ensimmäinen ottelu meni melko nappiin Artemiksen joukkuetta vastaan. Ammuimme 203 pistettä joka oli joukkueen perustasoa. Toisella kierroksella vastaan tulivat Oulun Jousimiehet joita vastaan ammuimme melko paljon heikomman tuloksen 189 ja hävisimme ottelun heidän 194 pistettään vastaan. Henkilökohtaisesti en oikein saanut rentoutettua suorituksia tuossa ottelussa josta johtui jähmeiden suoritusten nasahtaminen pääasiassa kauas vasemmalle. Samoin tuossa tuli huomattua että pokakäden puolella olkapäässä on hieman liikaa eloa suorituksen aikana joka ei auta asiaa.

Joukkuekisasta siis jaettu viides sija Tapanilan Erän kanssa.

Kun kisa oli saatu päätökseen ajelimme hotellille, söimme hieman ja painuimme leffaan. Tuli katsottua Jack Blackin Year One joka oli sopivan kreisi komedia tuohon tilanteeseen. Tuon jälkeen sitten vaihteeksi hotellille ja unta.

Ei kommentteja: