keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

FITA - Kouvola

Ihan ok harjoitusammuntaa muuten mutta viimeisellä sarjalla huomasin että keskipunos oli lahoamispisteessä.
Siinä sitten ennen kisaa jännettä vaihtamaan, vanhan nokinpaikan purku ja uuden tekeminen paikan päällä. Sen verran tiukalle veti että jouduin suostuttelemaan Venäjän kaverin ampumaan vuorollani jotta kerkesin kuivattelemaan nokinpaikan liimat.

Nokinpaikka päätyi millin alemmaksi kuin toisessa jänteessä ja ensimmäisellä laakilla hieman jännitti miten nuoli lentää ja mihin se osuu. Nuoli lensi kuitenkin yllättävän hyvin.

90m meni hieman penkin alle. Tuli liikaa hyppyjä eri suuntiin osumissa. Pisteitä kasaan vain 284.

70m jäi myöskin hieman siitä mitä oli tavoitteena, pääsin 315 pisteeseen jonka ammuin myös 50m matkalta.

30m meni sitten oikeaan tapaan pisteillä 348 joka sivusi omaa ennätystäni.

Kilpailusta yhteispisteitä 1262 joka on hieman alle sen mitä hyväksyn itselleni perustulokseksi tällä hetkellä. Kilpailun sijoitus oli lopulta neljäs. Kisan varsinainen yllättäjä oli Malisen Petri joka veti nappiammunnalla itsensä kolmanneksi tuloksella 1270.

Se mihin tuo kilpailu kaatui oli lähinnä tuuliolosuhteet joita en osannut lukea oikein. Samoin vasta kolmenkympin alussa tajusin että pokakäsi oli tullut syliin koko kisan ajan, heti kun keskityin taas pokakäden oikeaan asentoon , alkoivat nuolet naputtaa keskelle.

Treenikisaksi jälleen ihan ok tapahtuma. Tuuliammuntaan pitää edelleen panostaa sekä tuohon formiin joka elää liikaa tällä hetkellä.

Ei kommentteja: