lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kymi Archery Open

Ajeltiin eilen Mikon kanssa Kartanohotelli radansuuhun.
Ensimmäinen operaatio oli huoneen vaihto. Ensin meille anettu huone oli täysin minihuone joka oli täynnä sen jälkeen kun sinne tungettiin parit jousilaukut ja muut nyssäkät, vielä siellä mahtui sen jälkeen yksi henkilö kääntymään.
Saimme onneksi toisen huoneen joka oli ihan ok.

Illalla merkkien tarkastus kentällä ja sapuskaa, sen jälkeen nukkumaan.
Aamusta aamupallalle ja kaupan kautta kentälle.
Lämmittelysarjat menivät aika mukavasti ysikympistä mutta kisan alettua homma alkoi leviämään käsiin. Ammunta meni aivan karmeaksi puristamiseksi eikä hellittänyt oikein missään vaiheessa kierrosta vaikka mitä yritin.

Ysikympiltä hävisi jo tuloksesta noin 20 pistettä ja olin vasta viidentenä tuon matkan jälkeen. Monta nuolta meni taas yläoikealle joiden syyn sain kaivettua kahvapaineeseen ja oikeastaan tuota virhettä en tehnyt enää muilla matkoilla. Nippu vain heilui missä sattuu ja tulokseksi vain 285 pistettä jolla olin kisan viidentenä.

Seiskakympiltä oli paremmat odotukset ilmassa ja ammuinkin matkalta melko normituloksen 323 pistettä vaikka ammuta olikin puristamista ja pokakäteen keskittymistä. Tuntui ettei poka pysynyt paikallaan millään ilveellä vaan lapa eli omaa elämäänsä. Paransin hieman sijoitustani tuolla matkalla mutta aloin jäämään Tekoniemen Antista todella pahasti jälkeen.

Loppukisa meni vuorotellen sateessa ja paisteessa ja tuuli pyöritteli puolelta toiselle. Samoin viidenkympin kanssa oli jälleen melko pahoja ongelmia tähtäimen näkymisen kanssa. Yritin saada hieman tolkkua tähtäämiseen sirrittämällä vasenta silmää ja sain välillä nippujakin aikaiseksi, välillä en. Pisteitä vain 314 joka oli melko onneton esitys.

Kolmellakympillä mielessä oli vain ja ainoastaan pokakäden aktivoiminen ja voiman suuntaaminen tauluun. Samoin vetopuolella yritin saada parempaa aktivointia aikaseksi. Johtuen siitä että jouduin kontrolloimaan ammuntaa todella paljon, ei ammunta ollut niin helppoa kuin se olisi voinut olla ja paukut alkoivat vähetä matkan loppua kohden. Tilannetta helpotti hieman kisanpoikanen Mansukosken Antin kanssa pyöriessämme melko samoilla pisteillä kisan loppuun saakka.

Kisasta kasaan 1265 pistettä joka oli todella heikko esitys. Tämän pohjalta lähden ampumaan huomista 70m kierrosta kolmannelta sijalta. Huomisten pudotusten kaavio määräytyy tämän päivän FITA kierroksen sekä huomisen 70m kierroksen yhteenlaskettujen pisteiden pohjalta joten peli on vielä täysin auki.

Ei kommentteja: