sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kymi Archery Open - Toinen päivä

Kentällä mielestäni hyvissä ajoin koska kerkesin kasaamaan molemmat jouset enkä missannut kuin ensimmäisen lämmittelysarjan.
Lämmittelyt olivat niin pitkät etten kyllä missannut yhtään mitään.

Kisa alkoi jälleen jähmeästi ja ensimmäinen seiskakympin puolisko meni hakiessa hieman rennompaa suoritusta mutta puristamiseksihan se meni. Ekalta puoliskolta kasaan 321 joka jäi tavoitteestani yhdeksällä pisteellä.

Toiselle puoliskolle lähdin hieman toiveikkaampana koska olin mielestäni paikallistanut ongelman joka aiheutti puristamista mutta samanlainen jäkitys kuin ensimmäisellä puoliskolla jatkui. Toinen puolisko antoi pisteitä 319 pistettä joka jäi jo 11 pistettä tavoitteesta. Seiskakympin tulokseksi siis 640 pistettä joka oli toisaalta jähmeyden määrään suhteutettuna hyvä tulos.

Eilisen FITA kierroksen sekä tämänpäiväisen seiskakympin yhteenlaskettujen tulosten pohjalta lähdin siis pudotuksiin toiselta sijalta joka oli oikein hyvä lähtökohta otteluille.

Ottelut menivät putkeen vaikka satoi. Sain ammuttua melko hyvää ammuntaa jokaiseen otteluun. Stoppi tulikin sitten semifinaaleissa Kotkan Piilin Eetu Tiaista vastaan ampuessa. Ammuin pari huonoa nuolta mutta muuten pudottelin keltaiselle. Eetu vain pudotteli nuoliaan lähemmäs keskustaa ja jouduin tyytymään pronssimatsiin.

Pronssimatsissa sain vastaani Vaasan Dianan Tero Lindroosin jota vastaan ammuin jälleen puhtaan 6-0 ottelun.

Kilpailun loppusijoitukseksi siis sama kuin viime vuonna, eli kolmas sija. Tavoitteena oli tottakai voitto mutta tällä kerralla oli pakko taipua nuoren Kotkalaisen edessä.

Kilpailu oli jälleen sujuvasti järjestetty ja palkintosummat olivat mukavia. Myös palkintojenjaon jälkeen suoritettu lisäarvonta suosi minua. Tällä kertaa sain korvakorujen sijaan autonavigaattorin jonka tosin vaihtoin Rüsterin Juhanan kanssa päittäin tehosekoittimeen koska minulla on riittävästi navigaattoreita ja Juhanalla toisaalta riittävästi kodinkoneita.

Ainoa negatiivinen puoli kisassa oli todella masentava musiikkikokoelma. Tämän päivän musiikki oli varsinkin melkoista ranteet auki meininkiä joka ehkä osaltaan vaikutti ammuntaan vieden parhaan skarppiuden pois.

Kuitenkin hieno kisa. Ensi vuonna jälleen varmasti mukana.

Kisan ajoitus oli myös mielestäni hyvä koska SM:iin on vain pari viikkoa ja viikonlopun kisassa pudotuksineen pääsi hyvin testaamaan miten ammunta toimii. Ikävä vain että MM:t olivat niin lähellä KAO:a ja uskonkin että vain viikon väli isoihin kisoihin ei voinut olla vaikuttamatta myös tämän viikonlopun tekemiseen.

Kilpailun tulokset löytyvät täältä.

Ei kommentteja: