lauantai 2. heinäkuuta 2011

Vihdoin Torinossa

Herätys Frankfurtissa kuudelta ja aamupalan jälkeen shuttlebussilla kentälle. Hieman shoppailua ja koneeseen. Lento oli ajoissa ja meni mukavasti ja olimme aikataulussa perillä.
Jouduimme odottelemaan vielä Kreikkalaisten saapumista ennenkuin bussimme lähti ajelemaan kohti kisapaikkaa.
Ensin oli suunitelmissa käydä heittämässä matkatavarat hotellille ja tulla sitten harjoituskentälle ampumaan vapaita harjoituksia. Suuntelmiin tuli pieni muutos koska bussi ajoikin kentälle, joten painuimme sapuskan jälkeen suoraan treenaamaan.
Treenikenttä aukesi kahdelta. Ammuin alkuun mitä mahtavammassa kelissä pari sarjaa lähipakkaan ja suoritukset olivat mukavan napakoita. Siirryin tämän jälkeen ampumaan kaikki matkat läpi periaatteella että ensin yksi nopea sarja ja sen jälkeen tähdätty sarja.
Kolmenkympin ja viidenkympin pakat olivat muutaman metrin lyhyitä mutta pitkät matkat pitivät paikkansa. Tuo ei tosin juurikaan haitannut koska kyseessä oli harjoituskenttä. Samoin ampumaviiva oli erittäin epätasainen koska viivaa pitkin oli sateella ajettu traktorilla ja kentän kuivuessa traktorinjälki oli kovettunut. Samoin parissa seiskakympin paikassa oli etujalka reippaasti alempana kuin takajalka.
Sain kuitenkin ammuttua kaikki matkat läpi hyvillä osumilla joista jäi hyvä mieli.
Neljältä hotellille ja pieni trippi lähikauppaan jonka jälkeen dinneri.
Dinnerin jälkeen pidettiin pieni tiimipalaveri jonka jälkeen siirryimme huoneisiin elpymään edellisen yön rasituksista. Avajaisiin emme vaivautuneet lähtemään koska paluu niistä olisi ollut vasta myöhään yöllä ja koska meidän viralliset harjoituksemme alkavat huomenna heti aamusta.
Huomenna siis ammutaan varsinaisella kisakentällä viralliset harjoitukset. Maanantaina ampuvat vastakaarinaiset alkukisansa joka tarkoittaa meidän joukkueellemme välipäivää. Käymme varmaankin iltapäivällä vetämässä pienet treenit, muuten aikataulussa on elpymistä ja välinehuoltoa.

Ei kommentteja: