torstai 6. lokakuuta 2011

Olympic test event Lontoo - Antin matsit

Tänään oli sitten vuorossa treeniä ja koutsina pönöttämistä.
Kentällä suhteellisen aikaisin jossa ammuttiin perustreeniä ja hahmoteltiin Ykän kanssa sitä miten matsissa toimitaan ja mistä asioista muistutellaan.
Treenit meni ihan mukavasti ja oltiin kisakentän harkkaosuudella oikeaan aikaan. Tuuli tuntui pyörittävän kentän laidassa hieman ja kisakentälläkin näyttivät kisaajat ampujan melkoista hajontaa.
Enään marsiin lähdettiin siten että Eetu oli agenttina taululla ja minä siitä pönöttämään Ykän boksin takaosaan. Ykä hoiti Ukrainalaisen komeasti pois pelistä vaikka yksi nuoli lähtikin melkoiseen pyöritykseen tuulen osalta.
Toisessa marsissa Malesian Cheng veti vain yksinkertaisesti todella kovaa ammuntaa, reippaasti osaamisensa yläpäässä, joten matsailu tällä kokoonpanolla päättyi siihen. Hyvin kyllä äijä veti noinkin haasteelliseen tuuleen.
Siirryttiin takaisin treenikentälle jossa muutama sarja treeniä ja sitte loungeen lunssille.
Linssin oli jälleen laittavat ja sitä oli riittävästi.
Iltapäivän ohjelmassa oli lähinnä vapaata harjoitusta ja sain lippua jälleen hieman paremmin kasaan kuhan vain keskityin linjaukseen hieman tarkemmin.
Päivä oli tuulinen ja kylmä ja vieläkin on hieman viluinen olo.
Huomenna ohjelmassa hyvin sparratun Eetun matsipäivä tavoitteena kaataa eläessä marsissa Ukrainan olympiavoittaja Viktor Ruban. Kyseinen herra on kaadettu jo kerran tällä kaudella Suomalaisten toimesta joten toivotaan että äijän puntti hieman tutisee.

Ei kommentteja: