tiistai 4. lokakuuta 2011

Olympic test event - Lontoo

Hieman myöhäisempi herätys tänään koska meidän matsimme oli viimeinen Aamupäivän matseista.
Aamusta vasen korva oli jälleen jumissa ja olo oli tukkoinen. Tuli vissiin mokattua kun vedin eilen antibiottien päälle juustokakkua vaikka tuon kanssa ei saanut ottaa maitotuotteita kahteen tuntiin kumpaankaan suuntaan. Harkkakentällä kuitenkin jälleen ammuntaa buranan voimin. Tunne ammunnasta oli hieman häilyvä ja jouduin jälleen ampumaan hieman liikaa pakottamalla. Sain kuitenkin suhteellisen hyviä osumia aikaseksi vaikka laukaukset lähtivätkin melko häröinä.
Siirryttiin sitten kisakentälle treeniradalle odottamaan vuoroamme. Siellä aloin jo huomata melkoista heilumista nipussa.
Kisakentälle siirtyminen toimi hyvin ja kisakenttä oli todella hieno. Avasin ensimmäisen sarjalle seiskalle ylävasemmalle ja loppumatsi menikin osumien heiluessa puolelta toiselle. En oikein saanut mitään varmuutta ammuntaan koko matsin aikana. Toisella sarjalla linssin vielä viivallekin menon ottamalla nuolen hiilestä liian aikaisin ajatuksissani, mutta lopulta siitä ei ollut mitään haittaa kun ammuimme parhaan nippumme tuohon sarjaan.
Ranska naputti tasaisen tappavasti kuoliaaksi keskelle, meidän hakiessa vauhtia eri puolilta taulua. Ottelu päättyi Ranskan voittoon melko selvin lukemin, Ranskan ampuessa meitä vastaa päivän kaikkein parhaan tulokset 226.

Joukkueelle sijoitus näissä kisoissa siis yhdeksäs.

Nyt on ohjelmassa lounas jonka jälkeen pakkaillaan kamat ja siirrytään hotellille tekemään suuria suunitelmia henkilökohtaisiin matseihin. Itselleni tulee jopa kolme välipäivää ennen seuraavaa matsia. Huominen on välipäivää koko joukkueelle.

Ei kommentteja: