keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Olympic test event Lontoo - välipäivä

Tänään oli koko porukalla välipäivää otteluista joten mentiin kentälle hieman myöhemmin treenaamaan. Ensialkuun oma ammunta tuntui hieman tukkoiselta mutta lähti rullaamaan yllättävänkin hyvin. Oli yllä reissulla ensimmäistä kertaa terve olo. Lihakset tuntuivat tekevän ensi kertaa reissulla sitä mitä niiden pitikin tehdä. Käytiin sitten loungessa lounaalla ja hieman elvyttiin, jonka jälkeen jälleen treenikentälle. Kuin taikaiskusta lihakset ottivat jälleen hälläväliä asenteen ammuntaan ja nippu levisi. Kova kääntyilevä tuuli ei juurikaan auttanut asiaa. Ammuttin sparrausmatseja Ykää vastaan koska Ykän matsi on huomenna, mutten pystynyt pahemmin pistämään kampoihin.
Ehkä pari asiaa hahmottui loppua kohden millä sai hieman pelastettua suorituksia, mutta melkoista vääntöä iltapäivän ammunta oli.
Huomenna mennään aikaisin aamusta harkkakentälle sparraamaan Ykää jonka jälkeen käydään hoitamassa porukalla Suomelle yksi henkilökohtainen otteluvoitto kotiin. Katsomoon on ilmeisesti tulossa myös Suomalaista yleisöä Hoodin porukasta joka on hieno asia.

Ei kommentteja: