lauantai 8. lokakuuta 2011

Olympic test event Lontoo - omat pudotukset

Jahas. Tuli sitten ammuttua matsi Olympiakentällä.
Ammunta toimi ihan mukavasti harkkakentällä ja Ykän kanssa oli selvät sävelet miten matsin aikana toimitaan. Kun siirryttiin kisakentän lämmittelyradalle, tuntui ammunta ihan mukavalta. Pari kutia meni hieman ylilinjauksen piikkiin jotka heittivät osumaa hieman alavasemmalle, mutta sain mielestäni homman kuntoon.
Kun siirryttiin kisakentälle, fiilis ammuntaan oli hyvä ja luottavainen ja mielessä oli selvänä oma ammunta millä mennään eteenpäin.
Vastustajan ammunta ei oikeastaan aiheuttanut mitään häiriötekijöitä ammuntaan mutta sitäkin enemmän tuntui vaikuttavan itse kisakenttä. Ensimmäinen nuoli lähti melko hyvin mutta seuraaville nuolille alkoivat paineet kasvamaan hieman liikaa. Kentällä oli todella vaikeata löytää kohtaa mihin katsoa, näkemättä jostain screenistä joko itseä, tauluja tai sitten vastustajaa, jonka johdosta en oikein saanut haettua kentältä omaa rauhallista paikkaani.
Saatiin ammuttua matsi lopulta 4-4 tilanteeseen jossa oli mahdollista ratkaista ottelu. Edellisen sarjan aikana tuuli painoi hieman liikaa ja viimeiseen sarjaan tuli hieman ylireagoitua tuuleen joka heitti nuolen kasille. Toinen lähti melko pahaan puuskaan mutta sain painettua tähtäimen takaisin keskelle taulua pakan reunan ulkopuolelta. Korjaus ei vain riittänyt ja nuoli tipahti ensimmäisen viereen oikealle kasille. Viimeiselle nuolelle otin hieman lisää ennakkoa ja tipautin sen vasemmalle ysille. Tämä ei kuitenkaan enää riittänyt setin voittoon, vaan Japanilainen vei matsin 6-4.
Ikävää etten saanut voittoa matsista, se olisi ollut aivan realistista tämän hetken ammunnalla, varsinkin kun flunssa alkaa olla melkein kokonaan takana päin.
Oli kuitenkin erittäin hienoa ja tärkeää päästä ampumaan Olympialaisten kisakentälle.
Syksyn ohjelmassa on seuraavaksi peruskuntokauden aloittaminen sekä riittävän kovan sisätuloksen ampuminen. Tämän iltapäivän tehtävänä on kirjata ylös kaikki mitä päässä liikkui matsin aikana ja millaisia tuntemuksia eri asiat aiheuttivat. Näiden pohjalta lähdetään jälleen rakentamaan syksyn mittaan parempaa mindsettiä vastaaviin tilanteisiin ryhmän urheilupsykologin kanssa.

Ei kommentteja: