tiistai 4. maaliskuuta 2008

Matkalla Torinoon

Maanantaiaamuna seitsemaksi kentalle ja portille puoli kahdeksaksi jossa Niko jo odotteli.
Lento lahti 20 minuttia myohassa johtuen lennonjohdon viivastymisesta mutta muuten lento meni ihan mukavasti. Perilla Milanossa oli heti vastassa paikallinen organisaattori joka ohjasi meidat paikallisen armeijan bussille jossa sitten odoteltiin tunnin verran Georgian joukkuetta.

Bussimatka oli melko pitka, yli puolitoista tuntia johtuen siita etta moottoritie oli rempassa ja ajeltiin pikkuteita pitkin. Maisemat olivat kylla hienompia kuin moottoritiella.

Perilla suoraan hallille tekemaan accreditation joka muun porukan ollessa hotellilla paatyi siihen etta odoteltiin Nikon kanssa hotellikyytia yli tunnin verran. Hotellilla sitten porukalla iltakavelypaatos suuntana halli ja koko porukan akkreditointi. Parin mutakan jalkeen paastiin siis hallille ja porukka akkreditopitua jonka jalkeen tietty kavellen hotellille koska viimeinen kyyti oli jo mennyt.

Hotellilla sitten iltapalaa ja nukkumaan.

Jarjestelyt ovt menneet melko hyvin ottaen huomioon missa maassa ollaan. Viivastyksia kyydeissa yms on ollut normaalisti. Hotelli vaihtunut vain kerran Holiday Innista yhden tahden pienempaan hotelliin mutta joka kuitenkin on lahempana kisapaikkaa.

Ei kommentteja: