keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Torino 2008 Indoor - Harjoituspaiva

Aamulla heratys seitsemalta ja aamupalan jalkeen odottelemaan kyytia kentalle.
Paikalliset tehostivt hieman kuljetusaikatauluja ja bussi oli vain puoli tuntia myohassa.
Jokatapauksessa hallilla ihan hyvissa ajoin. Halli tosin oli melko taynna joten painuimme tahtainporukalla hallin perukoille taljojen saadessa paikat keskivaiheilta hallia.

Ammunta oli erittain kankeaa alkuun ja suurta ongelmaa aiheuttivat olkitaustat joihin nuoli pamahti pera aivan satunnaiseen suuntaan sojottaen. Oli todella hankalaa yrittaa olla valittamatta siita etta nuolet nayttivat taustassa lahinna vappuviuhkalta.

Sain jossain vaiheessa kuitenkin ammuntaan jotain tolkkua mutta viela riittaa tyota etta asennos ja suorituksen saa kuntoon koska tuon taustan ajattelu aiheuttaa ylimaaraista huolta paanupissa.

Harjoitusammunnat lopetettiin ennen yhta ja lahdimme odottelemaan kyytia takaisin hotellille. Bussille mennessa Markon ja Erjan jousilaukku vihdoin saapui paikalle kierrettyaan mita ihmeellisimpia reitteja euroopassa. Laukko tosin naytti silta etta joku olisi pudottanut sen liikkuvasta lentokoneesta tai sitten vain ajanut sen yli laukkurekalla. Jouset olivat kuitenkin ehjia.

Neljaksi sitten bussilla kohti avajaisia. Bussi oli talla kertaa vain noin 20 minuuttia myohassa. Avajaisissa sitten kaveltiin paikallisen puiston lapi kulkueessa, katseltiin hieman performansseja seka loppujenlopuksi paikallisen joenrannassa olevan linnan pihalta kuunneltiin puheita ja katseltiin hienoa ilotulitusta. Tuossa vaiheessa alkoi jo tuntua ilmassa "suuren urheilujuhlan tuntua".

Ennen kahdeksaa takaisin hotellille ja illalliselle jonka jalkeen melko suoraan nukkumaan. Tanaan heratys kahdeksalta ja aamupalalle. Taljat lahtivat kentalle ampumaan kisaa ja meilla tahtainporukalla on ideana vetaa viela kunnon lounas kaupungilla ennenkuin menemme hallille kisaa edeltaviin harjoituksiin.

Lisaa sitten illemmalla jahka alkukisa on ammuttu. Virallisella weppisaitilla on jo taulujarjestys ja olettaisin etta tuloksetkin tulevat sinne mahdollisimman pian. Tavoitteena olisi ampua 570 ja sita kautta paasta ottelukierrokselle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä Belgiassa ei muita taustoja olekaan, kuin noita olkisia. Ammu siinä sitten jotain testejä... Kisoissakin täytyy tarkistaa kiikareilla putken osuma kohat, jottei mene vipuun kun katsoo sulkien paikkaa... Mutta hyvä puoli on, että nokkeja harvemmin hajoaa, kun on sillen viuhkasti taulussa :)