sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Torino 2008 Indoor - Finaalit

Pamautettiin koko porukalla hallille aikaisin aamulla jotta taljaryhmä pääsi treenaamaan koitostaan varten.

Tämän jälkeen semifinaalit joissa taljaporukka pärjäsi hienosti mennen finaaleihin. Mielestäni onnistuimme kannustuspuuhissa enemmän kuin hyvin, ainakin päätellen siitä että edessä istuvat välillä pitelivät korviaan kun kannustus pääsi kunnolla vauhtiin :)

Tämän jälkeen seurasimme pronssiotteluita eri aselajeissa. Iltapäivällä käytiin ostoskeskuksessa sapuskoimassa jonka jälkeen hallille seuraamaan finaaleja.

Havaittavissa oli taidokasta ammuntaa mutta kuitenkin myös huippuampujissa hienosta haparointia erinäisissä tilanteissa.

Päivän kohokohta oli tietysti taljaporukan finaali jossa kulta jäi harmittavan pienestä kiinni. Hienon työn kuitenkin taljat loppujenlopuksi tekivät. Hopeaa siis Suomen taljaporukalle.

Viimein bussilla hotellille jossa annettiin 30 minuuttia aikaa siistiytyä ennen banquetiin vievän kydin lähtöä. Pikasuihkut siis kahdeksalle hengelle, bussiin ja suuntana banquetpaikkana oleva yökerho.

Paikalle saavuttuamme oli havaittavissa että kukaan ei ilmeisesti ollut syönyt kunnolla koko päivänä koska olo oli kuin villikoiralauman keskellä. Syötiin mitä saatiin ja kohotettiin muutama malja mitalien kunniaksi.

Lopulta takaisin hotellilla erinäisten paikalliseen kulttuuriin liittyvien mutkien kautta yhden kieppeillä. Tunnin verran pakkausta ja nukkumaan. Herätyskello herättämässä viideltä koska bussi kentälle lähti kuudelta.

Ei kommentteja: