maanantai 31. maaliskuuta 2008

X-Liten säätöä

Inno Power lavat olivat saapuneet joten kävin nappaamassa Sherwoodista Inno Carbon X-Lite (25") keskiosan ja Inno Power 68" 42# lavat kyytiin. Koska oma halli ei tosiaankaan ollut auki suuntasin Tellin hallille.

Sain jousen kasattua ja hienoltahan se näyttää. Hopeanvärinen tähtäin tosin ei oikein kuulu sarjaan mutta sen kanssa on elettävä. Tein jouseen perussäädöt ja sain niputettua 30m matkalta keltaiselle. Jousi toimii erittäin kauniisti kunhan suoritus on kohdallaan. Jousesta kuuluu melkoinen ääni kun jänne osuu käsivarsisuojaan joten on helppoa todeta milloin tapahtuu virhesuorituksia.

Se mikä on hieman outoa on se että en saanut setupista ulos kuin 43,5 paunaa vaikka tarkoitus oli vetäistä paunat 45:een. Winexeillä sai kevyesti yli 45 paunan vaikkeivat ruuvit olleetkaan pohjassa. Joko nuo Inno Powerit toimivat täysin eri lailla kuin Winexit ja niiden paunatoleranssi on paljon pienempi tai sitten vain lapojen urat ovat tiukat eikä lapa asetu oikein taskuun. Veikkaisin tosin ensimmäistä koska kokeilin nuljata lapoja taskuun pari kertaa.

Laparuuvit ovat tällä hetkellä 1/4 kierrosta ulkona pohjasta. Säätövaraa ylöspäin ei siis ole joka saattaa osoittautua ongelmaksi kesällä. Pitänee huomenna olla yhteydessä Sherwoodiin ja hieman neuvotella asiasta mitä tehdään.

2 kommenttia:

timppa kirjoitti...

Kimmolla on NX ja X-Lite, lavat InnoPower 68/44. Molemmista rungoista tulee 48,5 paunaa. Paunansäätöruuveja ei ole kiristetty yhtään.

Aki kirjoitti...

No tuo kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta. Oisikohan noiss amun lavoissa tai keskiosan lapataskuissa jotain feilua.
Pitää vielä kokeilla latasta Inno Powerit kiinni NX:ään ja verrata onko paunat edelleen alhaalla.
Jos on niin lavat lähtevät kyllä vaihtoon.