tiistai 30. syyskuuta 2008

Aamu + Ilta

Illalla tuli kukuttua pystyssä turhan pitkään joten aamuherätys oli hieman kankea enkä kerennyt hallille niin aikaisin kuin olin suunitellut. Sain kuitenkin aamutreeneissä kasaan 78 nuolta enemmän tai vähemmän ajatuksella ammuttuna. Aamukahvin puute ehkä hieman häiritsi.

Sitten päivä töitä ja vaihteeksi hallille.

Tuli mietittyä ja analysoitua vaikka kuinka mutta mitään yksiselitteistä ei oikein osaa tuosta suorituksesta päätellä.

Yksi teoria voisi olla että vanhan ankkurointituen leuasta irtoamisen lisäksi nyt kun vetopuolen olkapään korkeutta on tullut painettua tietoisesti alaspäin, niin lavan liike on nimenomaan muuttunut liikaa alas eikä rankaa kohden. Tästä johdosta ylävartalo/hartiat liikkuu "takakenoon" muun kropan ollessa about ok.

Toinen spekulointi saattaisi olla että lapa liikkuukin liian aikaisin vedossa niin lähelle rankaa ettei liikkumavaraa enään ole ja loppuveto joka pitäisi tapahtua selkälihaksilla on kuin superpalloa puristaisi lavan ja rangan väliin.

Yritä noista sitten vetää jotain johtopäätöksiä jos teoriat osittain kumoavat toisensa.

Lopulta päätin vain tyhjentää pään ja vain ampua. Sain paljon rennompia suorituksia aikaiseksi. Ehkä on tullut liikaa viime aikoina kritisoitua omaa suoritusta ja spekuloitua eri teorioiden välillä jonka johdosta vika onkin päässä. Seuraava treeni pitää vetää ihan vaan ampuen miettimättä mitään ylimääräisiä ja katsoa mitä käy.

Nuolia tältä päivältä kasaan yhteensä 222.

Ei kommentteja: