keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Maunula

Syksy on tosiaan tulossa. Sen näkee siitä että ulkona on niin karmea keli ettei edes käväise mielessä mennä ulos ampumaan sekä siitä että kaikkien projektien pitäisi olla samaa aikaa valmiina joten päivät venyvät.

Tänään hallilla vasta seitsemän jälkeen. Hallilla odotti yllätys. Paikalla oli aloitteleva tähtäinampuja ja vielä samasta seurasta. Mimmi veteli ihan hyvän näköisellä tavalla nuolta tauluun. Korjattiin siinä parit perusasiat ja oli mukava nähdä että neuvot muutoksien suhteen näköjään pysyivät päässä. Pitää varmaan alkaa miettiä seuran tähtäinjousiammuntajaostolle pikkuhiljaa omia tiloja jos jaoston jäsenmäärä kasvaa näinkin nopeaan tahtiin.

Alku meni siis enemmänkin seuraten mimmin suorituksia. Ammuin vain muutaman nuolen samaa aikaa itse. Sen jälkeen sitten omaa harjoitusta. Alku oli kankeaa mutta jossain 50 nuolen kohdalla alkoi löytyä parempaa asentoa. Ammuin lopulta vain 104 nuolta ajan loputtua vaihteeksi kesken. Näillä nuolimäärillä ei kyllä kovin juhlita. Muutenkin näin pienillä laukausmäärillä jokainen harjoituksen aloitus on melkoinen jumitus.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Syksyn tuloon voi vaikuttaa omilla valinnoillaan... (+30 graadarii)

t:Coach Hat A Va + opetuslapset

Aki kirjoitti...

Noh, vaihtoehtona oli +30oC tai -100% palkkakuittiin jos lämmittelyn puolelle oisin sortunut. Valitsin sen taloudellisemman vaihtoehdon. Mitenkäs teillä siellä menee? Joko on kroppa täynnä mustelmia paikallisen opastuksesta? :)

Anonyymi kirjoitti...

Mailaa on tullut niin ettei oisin pysty nukkumaan :). Eli hyvin on mennyt, kun ollaan viela hengissa.

Coach Hat A Va